“Πρέπει να βάλουμε πάλι τη λογική μπροστά”

Από thessports.gr : Ο Αμπέλ Φερέιρα σε δηλώσεις του λίγο πριν την κλήρωση των ομίλων του Europa League, αναφέρθηκε στον αποκλεισμό από την Κράσνονταρ, αλλά και στην επόμενη ημέρα του ΠΑΟΚ.
Πηγή: thessports.gr
“Πρέπει να βάλουμε πάλι τη λογική μπροστά”

Αναλυτικά όσα είπε:

“Για όλες τις ομάδες που ασχολούνται επαγγελματικά με το ποδόσφαιρο πρέπει να αποδεχτούμε αυτό που συνέβη. Όταν λέω ότι πρέπει να το αποδεχτούμε δεν πρέπει να αφήσουνε τα συναισθήματα μας να πάρουν το πάνω χέρι. Πρέπει να βάλουμε πάλι την λογική μπροστά. Τα συναισθήματα είναι κακός σύμβουλος, όταν παίρνεις σημαντικές αποφάσεις πρέπει να έχεις την λογική μπροστά. Την στιγμή του αποκλεισμού μας πόνεσε πολύ, αλλά πρέπει να δώσουμε αξία σε αυτό που κάναμε”.

Συνεχίζοντας πρόσθεσε:

“Είμαστε σε μια διοργάνωση με πολλές και καλές ομάδες που εύκολα έπαιζαν στο Τσάμπιονς Λιγκ. Έχουμε μπροστά μας πολλά και σημαντικά παιχνίδια, που θα χρειαστεί να τα δώσουμε όλα, απέναντι σε μεγάλους αντιπάλους”.

Είπε ακόμη: “Όσον αφορά την ψυχολογία, αυτό που δεν θέλω είναι να μείνουμε καρφωμένοι στο παρελθόν. Δική μου φιλοσοφία είναι ότι πρέπει να κοιτάμε το παρελθόν μόνο για να πάρουμε μαθήματα. Ήταν μια δύσκολη βραδιά για εμάς, αλλά μπορούμε να πετύχουμε πολλά στην σεζόν και είμαι σίγουρος αυτό. Είμαστε υποχρεωμένοι να κοιτάξουμε μπροστά και να διορθώσουμε ότι δεν πήγε καλά μέχρι τώρα. Επίσης μιας και γνωρίζουμε πλέον όλες τις ομάδες που θα παίξουν από την Ελλάδα στις διοργανώσεις, είναι σημαντικό ότι η χώρα έχει τρεις ομάδες και είναι ευκαιρία να μας μαζευτούν βαθμοί για να αποφύγουμε στο μέλλον να αποφύγουμε μεγάλες ομάδες, έχοντας καλύτερες κληρώσεις. Είναι στο δικό μας το χέρι να μαζέψουμε βαθμούς και να έχουμε καλύτερο μέλλον στην Ευρώπη”.

Διαβάστε ακόμη...