Οι αποφάσεις για το ρόστερ της Κάλιαρι, o Μπράνταριτς και ο ΠΑΟΚ

Από paok24.com : Το όνομα του Φίλιπ Μπράνταριτς επανήλθε στο προσκήνιο για τον ΠΑΟΚ, χθες, μέσω αναφορών από την Ιταλία.
Πηγή: paok24.com
Οι αποφάσεις για το ρόστερ της Κάλιαρι, o Μπράνταριτς και ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ είχε ασχοληθεί πολύ «ζεστά» πέρσι με την περίπτωση του 27χρονου μέσου, ωστόσο τότε, η υπόθεση δεν προχώρησε, καθώς δε βρέθηκε «χρυσή τομή» στο οικονομικό με την Κάλιαρι.

Ωστόσο, είναι πιθανό, οι τωρινές συνθήκες να είναι πιο ευνοϊκές καθώς, όπως αναφέρεται στην Ιταλία, η Κάλιαρι έχει διάφορες ανοικτές υποθέσεις στο ρόστερ της, τις οποίες θέλει να κλείσει όσο το δυνατόν πιο άμεσα.

«Ο Φίλιπ Μπράνταριτς επέστρεψε στην Κάλιαρι, μετά το δανεισμό σε Χάιντουκ και Θέλτα. Ο ΠΑΟΚ έχει επιστρέψει για τον Κροάτη, που δεν κατάφερε να προσαρμοστεί πλήρως στην Ιταλία και ο προπονητής του, Αμπέλ Φερέιρα, εκτιμά πολύ τον Μπράνταριτς. Η φόρμουλα θα πρέπει να είναι ο δανεισμός με οψιόν αγοράς και η πώληση δε δείχνει να είναι προς συζήτηση» αναφέρει η ιστοσελίδα «Centotrentuno».

Δεδομένου ότι η μεταγραφική περίοδος στην Ελλάδα, ολοκληρώνεται την προσεχή Δευτέρα, μέσα στα επόμενα 24ωρα, αναμένεται εξέλιξη στο συγκεκριμένο ζήτημα...

Διαβάστε ακόμη...