Απομακρύνεται το όνειρο του Champions League

Από inpaok.com: Ο ΠΑΟΚ «κλώτσησε» ακόμη μια ευκαιρία να βρεθεί στους ομίλους του UEFA Champions League, αφού ηττήθηκε με 1-2 από την Κράσνονταρ και θα συνεχίσει σε αυτούς του Europa League.
Πηγή: inpaok.com
Απομακρύνεται το όνειρο του Champions League

Μάλιστα, αυτή ήταν η έβδομη αποτυχημένη απόπειρα του Δικεφάλου να βρεθεί στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Από εδώ και πέρα πλέον το όνειρο να βρεθεί κάποια στιγμή ο ΠΑΟΚ στους ομίλους απομακρύνεται επικίνδυνα, καθώς από την νέα σεζόν αλλάζουν τα πράγματα με τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αφού θα υπάρξει και τρίτη διοργάνωση της UEFA το Conference League.

Η συγκεκριμένη διοργάνωση «διώχνει» την Ελλάδα από το Europa League εξαιτίας της βαθμολογικής της θέσης, αφού από την σεζόν που διανύουμε η χώρα μας θα βγάλει τέσσερις ομάδες στην Ευρώπη και όχι πέντε.

Ο πρωταθλητής θα είναι η μοναδική ομάδα που θα παίξει στο Champions League, ενώ ο δεύτερος, ο τρίτος και ο τέταρτος θα παίξουν στο Confernce League και καμία ομάδα δεν θα αγωνιστεί στο Europa League.

Το ακόμη χειρότερο βέβαια είναι πως αν ο ΠΑΟΚ κατακτήσει το φετινό πρωτάθλημα ναι μεν θα μπει στο Champions League, όμως θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του από τον 1ο προκριματικό γύρο!

Αυτό σημαίνει πως ο Δικέφαλος αν θέλει να βρεθεί σε όμιλο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, θα πρέπει να πάρει το πρωτάθλημα στην Ελλάδα και μετά να περάσει τέσσερις προκριματικούς γύρους, για να βρεθεί στην φάση των ομίλων!

Διαβάστε ακόμη...