Τον περιμένουν μεγαθήρια στους «χρυσούς» ομίλους

Απο paokrevolution.net: Ο ΠΑΟΚ την Τετάρτη το βράδι θέλει να πανηγυρίσει για πρώτη φορά στην ιστορία του την πρόκριση στους χρυσοφόρους ομίλους του CHL.
Πηγή: paokrevolution.net
Τον περιμένουν μεγαθήρια στους «χρυσούς» ομίλους

Εφόσον το καταφέρει, λίγες ώρες αργότερα στη Νιόν της Ελβετίας θα μάθει τους αντιπάλους του στον όμιλο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Ομιλος γεμάτος λάμψη, χρήμα και παγκόσμιους αστέρες. Ηδη έχουν κλειδώσει τα δυο πρώτα γκρουπ δυναμικότητας εκ των οποίων θα προκύψουν οι δυο από τους τρεις αντιπάλους του ΠΑΟΚ ενώ υπάρχει και το τρίτο γκρουπ.

Ανάλογα με το ποιες ομάδες από τα έξι ζευγάρια της φάσης των πλέι οφ προκριθούν θα «κλειδώσουν» και τα δυο τελευταία γκρουπ δυναμικότητας με τον ΠΑΟΚ να είναι σίγουρα στο τέταρτο. Δείτε αυτή τη στιγμή ποιες ομάδες θα είναι αντίπαλες του ΠΑΟΚ από το πρώτο και το δεύτερο γκρουπ δυναμικότητας και ποιες στην παρούσα φάση είναι στο τρίτο (κάποιες από αυτές θα βρεθούν στο τέταρτο και δεν θα είναι στο δρόμο του Δικεφάλου). Θυμίζουμε ότι θα προκύψουν οκτώ όμιλοι των τεσσάρων ομάδων.

Οι δυο πρώτοι θα προκριθούν στους «16» ενώ ο τρίτος του κάθε ομίλου θα συνεχίσει στους «32» του Europa League. Δεν μπορούν στη φάση των ομίλων να βρεθούν αντιμέτωπες ομάδες από την ίδια χώρα για αυτό και η UEFA θα βάλει σχετικούς κλειδάριθμους την Πέμπτη στην κλήρωση. Τα γκρουπ δυναμικότητας:

1ο γκρουπ δυναμικότητας
Μπάγερν, Σεβίλλη, Ρεάλ Μαδρίτης, Λίβερπουλ, Γιουβέντους, Παρί Σεν Ζερμέν, Ζενίτ, Πόρτο

2ο γκρουπ δυναμικότητας
Μπαρτσελόνα, Ατλέτικο Μαδρίτης, Μάντσεστερ Σίτυ, Σαχτάρ, Ντόρτμουντ, Τσέλσι, Αγιαξ

3ο γκρουπ δυναμικότητας
Λειψία, Ιντερ, Λάτσιο, Αταλάντα, Λοκομοτίβ Μόσχας, Μαρσέιγ, Κλαμ Μπριζ, Γκλάντμπαχ, Μπασάκσεχίρ, Ρέν.

Σε αυτές τις 26 ομάδες θα προστεθούν και οι έξι που θα πάρουν την πρόκριση από τη φάση των πλέι οφ. και θα διαμορφωθούν οριστικά τα τέσσερα γκρουπ

Με βάση τα αποτελέσματα των πρώτων αγώνων, η Ντιναμό Κιέβου, ο Ολυμπιακός και η Σάλτσμπουργκ έχουν σαφές προβάδισμα ενώ τα άλλα τρία ζευγάρια είναι ανοικτά.

• Οι ημερομηνίες που αφορούν τις έξι αγωνιστικές στη φάση των ομίλων είναι:
1η αγωνιστική: 20-21 Οκτωβρίου
2η αγωνιστική: 27 και 28 Οκτωβρίου
3η αγωνιστική: 3 και 4 Νοεμβρίου
4η αγωνιστική: 24 και 25 Νοεμβρίου
5η αγωνιστική: 1 και 2 Δεκεμβρίου
6η αγωνιστική: 8 και 9 Δεκεμβρίου

Διαβάστε ακόμη...