Θέμα με Τέλες στον ΠΑΟΚ!

Από inpaok.com: Πρόβλημα από το πουθενά προέκυψε στον ΠΑΟΚ, όπως αποκάλυψε στις δηλώσεις του μετά το φιλικό με τον Φίλιππο Βέροιας ο προπονητής του Δικεφάλου, Κώστας Δεληκώστας.
Πηγή: inpaok.com
Θέμα με Τέλες στον ΠΑΟΚ!

Ο τεχνικός των «ασπρόμαυρων», ανέφερε ότι ο νέος πασαδόρος του ΠΑΟΚ, Πέδρο Τέλες, είναι πιθανό να αποχωρήσει από την ομάδα άμεσα, εξαιτίας οικογενειακών προβλημάτων.

Αναλυτικά:

«Ήταν το πρώτο μας φετινό φιλικό, δοκιμάζουμε πράγματα, αλλά μας έχει κλονίσει ένα θέμα που υπάρχει με τον Βραζιλιάνο πασαδόρο μας, Τέλες, ο οποίος λόγω οικογενειακού προβλήματος, υπάρχουν πιθανότητες να φύγει, χωρίς ακόμη κάτι να είναι σίγουρο. Για αυτό έβαλα τον Κομητούδη στα 2 πρώτα σετ, όπου δεν ήμασταν καλοί στην επίθεση.

Είμαι ευχαριστημένος στο μπλοκ-άμυνα που έχουμε δουλέψει, ειδικά στις ψηλές μπάλες, αλλά χρειαζόμαστε δουλειά στο side out, όπου δεν έχουμε δουλέψει πολύ και στις δύσκολες συνθήκες στην επίθεση, τις οποίες δεν τις διαχειριστήκαμε σωστά. Βγάλαμε χρήσιμα συμπεράσματα απέναντι σε μία καλή ομάδα όπως ο Φίλιππος Βέροιας, αλλά τα φιλικά είναι για να δούμε την ετοιμότητα των παικτών και την οργάνωση του παιχνιδιού.

Αναμένονται πλέον διευκρινήσεις από πλευράς ΠΑΟΚ για το θέμα του Τέλες, καθώς μας χωρίζουν δύο εβδομάδες πριν από την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων του τμήματος.

Διαβάστε ακόμη...