Oι δηλώσεις Δεληκώστα- Van Den Dries

Από acpaok.gr: O προπονητής του ΠΑΟΚ, Κώστας Δεληκώστας, και ο διαγώνιος της ομάδας, Bram Van Den Dries, παραχώρησαν δηλώσεις αναφορικά με το σημερινό φιλικό παιχνίδι απέναντι στον Φίλιππο Βέροιας.
Πηγή: acpaok.gr
Oι δηλώσεις Δεληκώστα- Van Den Dries

Κώστας Δεληκώστας:

«Στα πρώτα δύο σετ δεν είμασταν καλοί στην επίθεση. Είχαμε ένα πρόβλημα με τον Telles και ξεκινήσαμε τον νεαρό Κομητούδη. Στο δεύτερο σετ ξεκινήσαμε με βασικό τον Telles, και παρουσιαστήκαμε αρκετά καλύτεροι στην επίθεση.

Όσον αφορά το break point, είδα κάποια πράγματα που τα είχαμε δουλέψει. Αναφορικά με το side out, πρέπει σίγουρα να αποδώσουμε καλύτερα στην επίθεση. Δεν διαχειριστήκαμε σωστά τις δύσκολες καταστάσεις, και έτσι προηγήθηκε ο Φίλιππος Βέροιας 2-0. Στη συνέχεια ισορροπήσαμε το παιχνίδι. Στο πέμπτο σετ άφησα εκτός τον Van Den Dries και ο Φίλιππος Βέροιας νίκησε στις λεπτομέρειες.

Πρέπει να δουλέψουμε σίγουρα στο side out, καθώς και στις επιθέσεις με μη ιδανικές συνθήκες.»

Bram Van Den Dries:

« Καταρχήν ήταν όμορφο που αγωνιστήκαμε μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα. Δεν μπορούμε να είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με την εικόνα που δείξαμε. Θεωρώ ότι παιχνίδι με παιχνίδι θα παρουσιαζόμαστε ολοένα και καλύτεροι. Γνωρίζουμε πως πρέπει να δουλέψουμε αρκετά ώστε να παρουσιαστούμε στο μέγιστο βαθμό ετοιμότητας σε δύο εβδομάδες από τώρα. Θεωρώ ότι μπορούσαμε να τα πάμε πολύ καλύτερα σήμερα».

Διαβάστε ακόμη...