Το πρώτο «ραντεβού» (video)

Από inpaok.com:Ο ΠΑΟΚ αφήνει για λίγο το Champions League στην άκρη, αφού τα βλέμματα όλων είναι συγκεντρωμένα στο παιχνίδι της τρίτης αγωνιστικής της Super League, όπου αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Βόλο.
Πηγή: inpaok.com
Το πρώτο «ραντεβού» (video)

Ο Δικέφαλος θέλει να επιστρέψει στις νίκες και να πάρει το πρώτο «τρίποντο» μακριά από την έδρα του, επαναλαμβάνοντας τα... περσινά.

Τη σεζόν 2019-20, στην πρώτη συνάντηση των δύο ομάδων, οι «ασπρόμαυροι» κατάφεραν να επικρατήσουν με 0-2, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Super League.

Μετά από ασίστ του Δημήτρη Γιαννούλη ο Δημήτρης Λημνιός ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ με το κεφάλι, για το 0-1 στο 29΄.

Ο ΠΑΟΚ είχε τον έλεγχο της αναμέτρησης, χωρίς ωστόσο να την «τελειώνει», μέχρι 74΄. Τότε ο Δημόπουλος ανέτρεψε τον Λημνιό με τον διαιτητή Ευαγγέλου να υποδεικνύει την άσπρη βούλα και τον Δημήτρη Πέλκα να σκοράρει για το 0-2, που έμεινε μέχρι το τέλος της αναμέτρησης.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΝΠΣ Βόλος (Φεράντο): Γκαραβέλης, Ντεντάκης, Τσίκα, Δημόπουλος, Φερράρι, Μαξ Αγκούστο, Τσοκάνης, Τόρες, Ατιάτ (54' Μάντζης), Ζοάο Ράφαελ, Γέντρισεκ.

ΠΑΟΚ (Φερέιρα): Ζίβκοβιτς, Μάτος, Ίνγκασον, Κρέσπο, Γιαννούλη, Ντούγκλας, Μίσιτς, Λημνιός (82' Βιεϊρίνια), Μπίσεσβαρ, Στοχ (64' Πέλκας), Σφιντέρσκι (75' Άκπομ).

Θυμηθείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα του παιχνιδιού:

Διαβάστε ακόμη...