«Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται την στήριξη όλων»

Από inpaok.com: Την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ, κλήθηκε να σχολιάσει ο Θανάσης Χατζόπουλος, μιλώντας στην ΕΡΤ, με τον διοικητικό ηγέτη της «ασπρόμαυρης» ΚΑΕ να τονίζει ότι οι «ασπρόμαυροι» χρειάζονται την βοήθεια όλων των ΠΑΟΚτσήδων.
Πηγή: inpaok.com
«Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται την στήριξη όλων»

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Θανάσης Χατζόπουλος:

Για την πρώτη εντύπωση που έχει οντας μέλος στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ:

«ξέραμε ότι η κατάσταση είναι δύσκολα, ειδικά τώρα με τον κορονοιο, αλλά δεν μπορούσα να αφήσω την ομάδα έτσι και γι'αυτό αποφάσισα να μπω στην ΚΑΕ πιο ενεργά».

Για τους διακανονισμούς της ομάδας:

«Έχουμε προχωρήσει στους περισσότερους διακανονισμούς με παλιούς παίκτες και προπονητές, ήταν 47 υποθέσεις που έπρεπε να ρυθμίσουμε, πολλές έχουν προχωρήσει αρκετά και προσπαθούμε να έρθουμε σε συμφωνία με όλους. Οι συγκυρίες ειναι δύσκολες, αλλά παλεύουμε να βρούμε τα έσοδα για να βρούμε έναν δρόμο και να τα λύσουμε»

Για την συμπαράσταση του κόσμου και την κίνηση του Γιαννάκη

«Ήταν τρομερό αυτό που έκανε ο Γιαννάκης, έδειξε σε όλο τον κόσμο του ΠΑΟΚ τον δρόμο για την στήριξη της ομάδας. Ο καθένας μπορεί να δώσει όσο θέλει με σκοπό να σωθεί η ομάδα. Από εκεί και πέρα, αρκετοί φίλαθλοι έχουν ανανεώσει τα διαρκείας τους,ε νω άλλοι έβγαλαν καινούρια, τα οποία αγγίζουν τα 600, οποιοδήποτε ποσό μας είναι σημαντικό αυτή τη στιγμή».

Διαβάστε ακόμη...