Ο ΠΑΟΚ στέλνει τον... εντυπωσιακό Α. Ζίβκοβιτς ξανά στην Εθνική Σερβίας!

Από sdna.gr : Στην απουσία του Αντρίγια Ζίβκοβιτς από τις κλήσεις της Εθνικής Σερβίας ενόψει των αγώνων του Οκτωβρίου για το Nations League στάθηκαν οι Σέρβοι, με τον Λιούμπισα Τουμπάκοβιτς να προαναγγέλλει την επάνοδό του λόγω των εμφανίσεων με τον ΠΑΟΚ!
Πηγή: sdna.gr
Ο ΠΑΟΚ στέλνει τον... εντυπωσιακό Α. Ζίβκοβιτς ξανά στην Εθνική Σερβίας!

Συγκεκριμένα, ο Σέρβος ομοσπονδιακός τεχνικός εξήγησε πως ο 24χρονος μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ δεν συμπεριλαμβάνεται στη λίστα για την ώρα, ωστόσο, σύντομα θα επιστρέψει στην Εθνική Σερβίας λόγω των εμφανίσεων του με την «ασπρόμαυρη» φανέλα.

Μάλιστα, στάθηκε και στον έτερο Ζίβκοβιτς, κάνοντας σαφές πως και ο πορτιέρε του Δικεφάλου είναι στα υπόψιν.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε: «Γνωρίζω πολύ καλά και τον Ζίβκο και τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς και ξέρω ότι έχουν μεγάλες δυνατότητες, τους παρακολουθούμε και τους δυο. Θα ήταν λίγο αντιεπαγγελματικό για τον Αντρίγια που τον εκτιμώ ως παίκτη, να είναι εδώ τώρα. Σίγουρα θα είναι στις επιλογές μου σύντομα, όταν φτάσει σε πλήρη φόρμα. Σε αυτές τις 20 μέρες στον ΠΑΟΚ δείχνει τα στοιχεία του και θα είναι στη λίστα μου γρήγορα.

Από την άλλη, ο Ζίβκο είναι -επίσης- στους παίκτες που βλέπουμε. Σε αυτές τις κλήσεις αποφασίσαμε να πάρουμε τον Νίκολιτς γιατί θέλαμε να τον δούμε αλλά θα υπάρξουν ευκαιρίες και για τον Ζίβκο Ζίβκοβιτς».

Διαβάστε ακόμη...