“Ο ΠΑΟΚ στην Tούμπα δεν έχει να φοβηθεί τίποτα από την Κρασνοντάρ”

Από paokday.gr: Ο προπονητής ποδοσφαίρου και πρώην μέλος του τεχνικού επιτελείου της γυναικείας ομάδας του ΠΑΟΚ, Νίκος Νικολάου μίλησε στο PAOKDAY για το πρώτο παιχνίδι των play off του ΠΑΟΚ στην Ρωσία κόντρα στην Κράσνονταρ.
Πηγή: paokday.gr
“Ο ΠΑΟΚ στην Tούμπα δεν έχει να φοβηθεί τίποτα από την Κρασνοντάρ”

Αναλυτικά τα όσα είπε στον Στέλιο Παπαντωνίου:

Για το που κρίθηκε το Κράσνονταρ- ΠΑΟΚ:"Βασικά δεν νομίζω πως το χαμένο πέναλτι του Πέλκα ή το δοκάρι ήταν αυτό που καθόρισε τον αγώνα. Η έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης ομαδικής αμυντικής τακτικής στο 2ο γκολ είναι το βασικότερο λάθος που έγινε και η ομάδα μας έφυγε από την Ρωσία με το αποτέλεσμα αυτό 2-1 Η εμπειρία του Μπεργκ στην συγκεκριμένη φάση εκμεταλλευόμενος την λάθος λεκτική επικοινωνία που είχαν Κρέσπο και Ζιβκοβιτς έδωσαν την νίκη στους Ρώσους. Από την άλλη το forechecking του ΠΑΟΚ λειτούργησε πολύ καλά και με την προσθήκη ενός σεντερ φορ πιστεύω πως το αποτέλεσμα θα ήταν διαφορετικό".

Για το αν έλειψε από το παιχνίδι του ΠΑΟΚ ένα καθαρό σέντερ φορ: "Στο συγκεκριμένο παιχνίδι φάνηκε η έλλειψη καθαρού φορ επειδή τα «αμυντικά κορμιά» της Κρασνοντάρ ήταν υψηλόσωμοι και σχετικά εύκολα έκαναν αμυντική λειτουργία χωρίς το φορ του ΠΑΟΚ".

Για το παιχνίδι της Τούμπας: "Ο ΠΑΟΚ στην Tούμπα δεν έχει να φοβηθεί τίποτα. Η Κρασνοντάρ είναι στα μέτρα μας χωρίς να την υποτιμήσουμε την κοιτάμε στα μάτια και όλα θα πάνε καλά. Θα πρέπει να βελτιώσουμε την αμυντική μας λειτουργία για να ασφαλίσουμε το 0 στην άμυνα μας. Τίποτα δεν έχει τελειώσει απεναντίας όλα ξεκινάνε στην Τούμπα".

Διαβάστε ακόμη...