«Πεπεισμένοι ότι θα προκριθούμε»

Από thessports.gr: Την πρώτη του τοποθέτηση μετά την ήττα του ΠΑΟΚ από την Κράσνονταρ, έκανε ο Αμπέλ Φερέιρα, υπογραμμίζοντας ότι όλοι στην ομάδα είναι πεπεισμένοι πως ο Δικέφαλος θα προκριθεί στη ρεβάνς της Τούμπας.
Πηγή: thessports.gr
«Πεπεισμένοι ότι θα προκριθούμε»

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το χαμένο πέναλτι και το δοκάρι, αλλά και τι κάνει ένας προπονητής σε τέτοιες περιπτώσεις:

«Εμείς πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά μας, αυτό πρέπει να προσπαθήσουμε να κάνουμε. Είχαμε τις δύο άτυχες στιγμές. Νομίζω ήταν ένα παιχνίδι αρκετά ισορροπημένο, και οι δύο ομάδες είχαν τις ευκαιρίες τους. Εμείς μπορεί να είχαμε παραπάνω τελικές, αλλά και ο αντίπαλος είχε τις δικές του. Βρήκαν σκορ με πέναλτι και με μια πολύ ωραία φάση με τον μπακ να κλείνει μέσα και να βρίσκει με ωραία πάσα στην πλάτη της άμυνας τον συμπαίκτη του.

Αλλά ήμασταν κι εμείς επικίνδυνοι, είχαμε καλές φάσεις, δεν καταφέραμε όμως να τις μετουσιώσουμε σε γκολ. Τα πάντα παραμένουν ανοιχτά, πιστεύουμε στις δυνατότητες μας και στο ότι μπορούμε να περάσουμε εμείς στο τέλος».

Για το γεγονός ότι οι παίκτες του έτρεξαν πάρα πολλά χιλιόμετρα και αν ήταν τελικά η ατυχία αυτή στην οποία οφείλεται η ήττα:

«Δε νομίζω ότι συμβαίνει κάτι τέτοιο. Σίγουρα υποφέραμε σήμερα, δυσκολευτήκαμε σήμερα, ωστόσο είχαμε τις δικές μας στιγμές και μάλιστα καλές. Όταν οι αντίπαλοι εξτρέμ έπαιρναν τη μπάλα στα πόδια, πήγαιναν πάντα στο 1 εναντίον 1 και ήταν πολύ καλοί. Ξέραμε ότι η δύναμη τους είναι η ποιότητα των παικτών της επιθετικής γραμμής. Ωστόσο, ήμασταν κι εμείς επικίνδυνοι, είχαμε τις ευκαιρίες μας και θα διεκδικήσουμε τις πιθανότητες μας στο επόμενο ματς.

Νομίζω κάναμε ένα καλό ματς, με συγκεκριμένη τακτική προσέγγιση που θεωρώ βγήκε σε αρκετά σημεία του αγώνα και η οποία μας έφερε τις ευκαιρίες που ζητούσαμε για να πετύχουμε τα γκολ που θέλαμε. Δεν ήρθαν αυτά, όμως, παρά τις ξεκάθαρες ευκαιρίες. Είμαστε πεπεισμένοι ότι θα κάνουμε ένα ακόμα καλό, καλύτερο ματς στη ρεβάνς, και θα προκριθούμε».

Διαβάστε ακόμη...