«Θα είχε 5.000 ΠΑΟΚτσήδες στο Κράσνονταρ»

Από inpaok.com : Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε ο πρόεδρος του συλλόγου των Ελλήνων του Κράσνονταρ, Κώστας Κεσίδης, αναφερόμενος τόσο στο παιχνίδι, όσο και στον Ιβάν Σαββίδη.
Πηγή: inpaok.com
«Θα είχε 5.000 ΠΑΟΚτσήδες στο Κράσνονταρ»

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την κατάσταση στο Κράσνονταρ:

«Οι περισσότερες πόλεις εδώ έχουν περάσει δύσκολα, αλλά τώρα είμαστε σε καλά επίπεδα. Είναι όλα ανοικτά, τώρα ξεκίνησαν και τα σχολεία και ελπίζουμε ότι δε θα κλείσουν ξανά τα μαγαζιά, γιατί είναι μεγάλο πλήγμα για την οικονομία. Στο νομό του Κράσνονταρ βρίσκονται περίπου 30.000 Έλληνες. Είναι από 3 μέχρι 5 χιλιάδες Έλληνες μόνο στο Κράσνονταρ, που είναι η πρωτεύουσα του νομού. Αν είχε κόσμο το παιχνίδι σήμερα, θα είχε περίπου 5000 ΠΑΟΚτσήδες το γήπεδο. Στο παλιότερο παιχνίδι, είχαν έρθει Έλληνες από όλη τη Ρωσία για να βρεθούν κοντά του».

Για τον Ιβάν Σαββίδη:

«Η απόσταση από το Ροστόφ είναι κοντά στα 300χλμ. Όλοι εδώ τον έχουν σε μεγάλη εκτίμηση και βοηθάει σε όλα όπως μπορεί. Έχει μεγάλο κοινωνικό έργο κι εκτός από τους Έλληνες, στην περιοχή του Ροστόφ βοηθάει πολλές ομάδες και γενικότερα κάνει πάρα πολλά πράγματα».

Για το αν είχαν επαφή με την ομάδα:

«Είχαμε κάποιες επαφές με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ. Το γήπεδο δε θα έχει κόσμο κι εκτός από τη διοίκηση δε θα είναι κανείς από ότι ξέρω. Με βάση την κατάσταση, είναι καλύτερο να γίνει έτσι. Ο ΠΑΟΚ έχει έναν μεγάλο στόχο και για αυτό πρέπει να προστατευτεί όσο γίνεται καλύτερα. Θα χαρούμε αν φύγει ο ΠΑΟΚ με ένα καλό αποτέλεσμα, για τον επαναληπτικό».

Για την Κράσνονταρ:

«Πιστεύω τον ΠΑΟΚ τον γνωρίζει η Κράσνονταρ, θα τον αντιμετωπίσει με σοβαρότητα και πιστεύω ότι θα είναι ένα ίσο παιχνίδι. Κι αυτοί κυνηγάνε το όνειρο. Πιστεύω θα το πάρει όποιος θα το κυνηγήσει και θα το θέλει περισσότερο».

Για τον παίκτη του ΠΑΟΚ που ξεχωρίζει:

«Όταν παίζει ο Κρέσπο, δεν ανησυχώ τόσο. Είμαι πολύ χαρούμενος που έχει γυρίσει και πιστεύω στην άμυνα δε θα έχουμε πρόβλημα. Τον τελευταίο καιρό ο Τζόλης κάνει θαύματα και φυσικά τον ξεχωρίζουμε. Ελπίζω να συνεχίσει έτσι».

Διαβάστε ακόμη...