10.554… απουσίες για την Κράσνονταρ (pics+vid)

Από inpaok.com:Η Κράσνονταρ φιλοδώρησε την Παρασκευή (18/9) με επτά γκολ την Χίμκι σε αναμέτρηση για το ρωσικό πρωτάθλημα και προετοιμάζεται χωρίς αγωνιστικά προβλήματα για την σπουδαία αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ που ακολουθεί.
Πηγή: inpaok.com
10.554… απουσίες για την Κράσνονταρ (pics+vid)

Απόντες για τη ρωσική ομάδα δεν υπάρχουν σε σχέση με το τελευταίο ματς. Αυτοί που θα λείπουν θα είναι όσοι βρέθηκαν στις κερκίδες του γηπέδου πριν δυο μέρες. Οι 10.554 οπαδοί της Κράσνονταρ.

Υπενθυμίζεται ότι στη Ρωσία έχει ληφθεί απόφαση για επιστροφή των φιλάθλων στα γήπεδα για τους αγώνες του πρωταθλήματος, φυσικά με ποσοστό επί της συνολικής χωρητικότητας και με αποστάσεις, ως μέτρα πρόληψης για τον Covid-19.

Έτσι, το 7-2 της Κράσνονταρ επί της Χίμκι παρακολούθησαν από κοντά 10.554 θεατές, οι οποίοι βρέθηκαν στις κερκίδες του Krasnodar Stadium (χωρητικότητα 35.074 θέσεων). Όπως είναι λογικό, η ατμόσφαιρα ήταν πολύ διαφορετική από αυτήν που θα υπάρχει στο ματς με τον ΠΑΟΚ, το οποίο θα διεξαχθεί σύμφωνα με τους κανονισμούς της UEFA, κεκλεισμένων των θυρών, κάτι που φυσικά ισχύει και για τον επαναληπτικό της Τούμπας.

Δείτε το βίντεο του Κράσνονταρ-Χίνκι 7-2, αλλά και τις σχετικές φψτογραφίες:

Διαβάστε ακόμη...