Ένας... εκτελεστής στην Τούμπα

Από paok24.com:Ο Αντόνιο Τσόλακ είναι προ των πυλών της Τούμπας και σε περίπου 2 ώρες αναμένεται να πατήσει το πόδι του στη Θεσσαλονίκη.
Πηγή: paok24.com
Ένας... εκτελεστής στην Τούμπα

Ο υψηλόσωμος στράικερ βρισκόταν εδώ και καιρό στη λίστα του ΠΑΟΚ, με τον "Δικέφαλο" και τη Ριέκα να έχουν ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας και τελικά να φτάνουν σε συμφωνία.

Ο ΠΑΟΚ θα βγάλει περίπου 3 εκατ. ευρώ από τα ταμεία του για να τον κάνει δικό του, ενώ ο παίκτης θα υπογράψει -καλώς εχόντων των πραγμάτων- τετραετές συμβόλαιο.

Ποιος είναι όμως ο Αντόνιο Τσόλακ;

Ο 26χρονος Κροάτης επιθετικός, προέρχεται από μία -αν μη τι άλλο- εξαιρετική σεζόν, καθώς σκόραρε 26 γκολ και 4 ασίστ σε 40 εμφανίσεις, ενώ παράλληλα, έχει προλάβει ήδη να σημειώσει 4 συμμετοχές στο φετινό πρωτάθλημα της Κροατίας και μάλιστα το τελευταίο του παιχνίδι ήταν στις 12 του μήνα, μετρώντας μία ασίστ στην αναμέτρηση της Ριέκα με την Ίστρα.

Ο Τσόλακ έχει ένα γεμάτο βιογραφικό, καθώς έχει αγωνιστεί στις Νυρεμβέργη, Λέχια Γκντανσκ, Καϊζεσλάουτερν, Χοφενχαϊμ, Ντάρμσταντ και Ίνγκολσταντ, ενώ η Ριέκα έβγαλε από τα ταμεία της ένα ποσό που έφτασε περίπου τις 900.000 ευρώ, προκειμένου να τον κάνει δικό της από τη Χοφενχαϊμ.

Τη σεζόν 2018-19, πραγματοποίησε 30 συμμετοχές, σκοράροντας 19 γκολ και μοιράζοντας 4 ασίστ με τη φανέλα της Ριέκα, ενώ ένα χρόνο πριν είχε 7 γκολ και 7 ασίστ σε 15 εμφανίσεις. Τη χρονιά 16-17 είχε να επιδείξει 7 γκολ και 2 ασίστ σε 24 συμμετοχές με τη φανέλα της Ντάρμσταντ.

Συνολικά με τη φανέλα της Ριέκα μετράει 51 γκολ και 15 ασίστ σε 91 συμμετοχές, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι πέρυσι αναδείχθηκε κορυφαίος σκόρερ στο πρωτάθλημα της Κροατίας, συγκεντρώνοντας πολλά βλέμματα επάνω του.

Πάρτε μία "γεύση":

Διαβάστε ακόμη...