«Οι διαπραγματεύσεις για Τσόλακ συνεχίζονται»

Από paok24.com: Όπως διαβάσατε χθες το βράδυ στο PAOK24, η σημερινή ημέρα μπορεί να χαρακτηριστεί κάτι περισσότερο από κρίσιμη για το αν τελικά ο Αντόνιο Τσόλακ φορέσει ή όχι τα "ασπρόμαυρα".
Πηγή: paok24.com
«Οι διαπραγματεύσεις για Τσόλακ συνεχίζονται»

Την ίδια στιγμή, το θέμα απασχολεί έντονα και τον κροατικό αθλητικό Τύπο, με την ιστοσελίδα "novilist.hr" να υπογραμμίζει σε σημερινό δημοσίευμά της πως αφενός η Ριέκα έχει δύο ακόμα προτάσεις για τον πρώτο σκόρερ της και πως αφετέρου έχει ήδη ξεκινήσει να αναζητά τον αντικαταστάτη του.

"Ο Αντόνιο Τσόλακ αναμένεται να γίνει ο νέος παίκτης του ΠΑΟΚ τις επόμενες μέρες. Οι διαπραγματεύσεις δεν έχουν τελειώσει ακόμη, η Ριέκα έχει δύο ακόμα επίσημες προσφορές, αλλά ο ΠΑΟΚ φαίνεται ιδιαίτερα επίμονος στην πρόθεσή του να αποκτήσει τον Τσόλακ.

Είναι σημαντικό να τονίσουμε ότι η διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων μειωθεί και η Ριέκα ζητάει από τον ΠΑΟΚ 3,5 εκ. ευρώ ως αποζημίωση και 10% ποσοστό μεταπώλησης για να αφήσει τον Τσόλακ" σημειώνει ο συντάκτης του κειμένου, υπογραμμίζοντας εν συνεχεία πως στη Ριέκα θα ήθελαν να κρατήσουν τον Κροάτη και για το εντός έδρας νοκ άουτ παιχνίδι με την Κόλος Κοβαλίβκα, προκειμένου να αυξηθούν οι πιθανότητές της για πρόκριση στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ, από τη στιγμή που ο προπονητής της δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Γιατέκε και Ριστόφσκι που έχουν τραυματιστεί.

Το συγκεκριμένο ρεπορτάζ πάντως, επιβεβαιώνει μέχρι κεραίας το χθεσινοβραδινό ρεπορτάζ του PAOK24, με την πρόταση του Δικεφάλου για τον 27χρονο Κροάτη να είναι αυτή τη στιγμή 2,8 εκ. ευρώ.

Διαβάστε ακόμη...