«Όχι» του ΠΑΟΚ σε πρόταση έξι εκατ. ευρώ της Αταλάντα για Γιαννούλη!

Απο sdna.gr: Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, ο ΠΑΟΚ απάντησε αρνητικά σε πρόταση της Αταλάντα ύψους έξι εκατ. ευρώ για τον Δημήτρη Γιαννούλη, κάνοντας σαφές πως επιθυμεί να τον κρατήσει!
Πηγή: sdna.gr
«Όχι» του ΠΑΟΚ σε πρόταση έξι εκατ. ευρώ της Αταλάντα για Γιαννούλη!

Έντονη κινητικότητα παρατηρείται τις τελευταίες ώρες αναφορικά με το Δημήτρη Γιαννούλη, το όνομά του οποίου φιγουράρει στη βιτρίνα του Δικεφάλου. Από χθες (16/9) υπάρχουν διάφορες «ζυμώσεις» για τον 24χρονο αμυντικό ενώ ο ΠΑΟΚ είχε στα χέρια του και συγκεκριμένη πρόταση ύψους έξι εκατ. ευρώ από την Αταλάντα!

Έχοντας προέλθει από μια άκρως γεμάτη σεζόν και μια εμφάνιση - όνειρο απέναντι στη Μπενφίκα, οι πιέσεις για τον Δημήτρη Γιαννούλη εντατικοποιήθηκαν, ωστόσο, ο ΠΑΟΚ είχε ξεκάθαρη στάση, απαντώντας αρνητικά στην πρόταση της ιταλικής ομάδας, σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, κάνοντας σαφές πως δεν το διαπραγματεύεται...

Και όλα αυτά μετά τη δημόσια τοποθέτηση του Αμπέλ Φερέιρα, ο οποίος εξήρε τον Γιαννούλη και στάθηκε στο ρόλο και στην επίδραση που έχει η παρουσία του στον ΠΑΟΚ.

Από την άλλη είναι σαφές πως θα δρομολογηθούν περαιτέρω εξελίξεις καθώς βάσει συμβολαίου, ο Γιαννούλης συγκαταλέγεται στους... αδικημένους. Κάτι που δεν έχει περάσει στα ψιλά από τους Θεσσαλονικείς!

Διαβάστε ακόμη...