Η… αποκάλυψη Μίχελ για Ιβάν

Από inpaok.com:Ο πρώην πρόεδρος και τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Λούμπος Μίχελ μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης και έκανε και μία αποκάλυψη αναφορικά με τον Ιβάν Σαββίδη.
Πηγή: inpaok.com
Η… αποκάλυψη Μίχελ για Ιβάν

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την πρόκριση του ΠΑΟΚ:

«Ήταν συγκεντρωμένος με οργάνωση στο παιχνίδι του. Η Μπενφίκα ήταν ένας δυνατός αντίπαλος αλλά δεν είχε επίσημο παιχνίδι οπότε στο δεύτερο ημίχρονο φάνηκε ότι ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος από πλευράς φυσικής κατάστασης. Ήταν το καλύτερο παιχνίδι του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη την τελευταία τριετία».

Για τη μεταγραφή του Άκπομ:

«Ήταν μικρή έκπληξη για μένα γιατί ο ΠΑΟΚ έχει δυο δύσκολα παιχνίδια με την Κράσνονταρ. Ο Άκπομ είναι βασικός, κουμπώνει στο σύστημα που παίζει ο Φερέιρα, έκανε βρώμικη δουλειά με την Μπενφίκα. Είχε σε ένταση την άμυνα των Πορτογάλων με την αθλητικότητα του. Έδειξε μεγάλο επίπεδο επαγγελματισμού ρισκάροντας πιθανό τραυματισμό. Λειτουργούσε επαγγελματικά ακόμα και όταν δεν ήταν στην ενδεκάδα. Είναι φανερό ότι ο Άκπομ είχε καταρτιστεί σε μια εξαιρετική ακαδημία, ξέρει ότι παίζουν μόνο 11 παίκτες και πορεύεται με αυτό».

Για τις διαφορές με τον προπέρσινο αγώνα με την Μπενφίκα:

«Ο ΠΑΟΚ προσέγγισε διαφορετικά το ματς από το προπέρσινο. Βλέπω πολλά θετικά. Το επίπεδο του Σβαμπ είναι υψηλό, ο Ζίβκοβιτς μπορεί να αλλάξει τη ροή του αγώνα. Ο Φερέιρα πήρε παίκτες που ταιριάζουν στο σύστημά του και έκανε πολύ καλή δουλειά στο τακτικό κομμάτι».

Για το αν έκλεισε ένας κύκλος του ΠΑΟΚ με την αποχώρηση παικτών όπως ο Μαουρίσιο:

«Είναι φυσιολογικό στο ποδόσφαιρο. Όταν ήρθα στον ΠΑΟΚ, ο κ. Σαββίδης μου είπε να φέρουμε παίκτες που θα φέρουν έσοδα στην ομάδα. Τα χρόνια πέρασαν, χρειάζεται ανανέωση μια δημιουργία ομάδας με νέους παίκτες όπως ο Τζόλης, ο Μιχαηλίδης. Είναι τέλειο για τον ΠΑΟΚ».

Τέλος, είπε:

«Μετά το ματς, μίλησα με τον Ιβάν Σαββίδη, ήμουν χαρούμενος όπως κι αυτός. Προηγήθηκε τηλεφώνημα στον Σαββίδη από τους παίκτες, πανηγύριζαν στα αποδυτήρια. Ήταν πολύ όμορφο, επέστρεψε η διασκέδαση στην ομάδα, είναι όλοι πίσω από τον προπονητή. Ο Σαββίδης είναι πετυχημένος επιχειρηματίας, όταν ανέλαβε ήθελε να κατακτήσει τίτλους και να γίνει ο ΠΑΟΚ ανταγωνιστικός και κυρίαρχος».

Διαβάστε ακόμη...