“Έτοιμος για να μπει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ ο ΠΑΟΚ”

Από sfina.gr: Για την μεγάλη πρόκριση του ΠΑΟΚ κόντρα στην Μπενφίκα, αλλά και την μεγάλη πρόκληση για την είσοδο στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ μίλησε ο Γιώργος Τουρσουνίδης.
Πηγή: sfina.gr
“Έτοιμος για να μπει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ ο ΠΑΟΚ”

Αναλυτικά όσα είπε  ο Γιώργος Τουρσουνίδης :

Για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Μπενφίκα: «Ο αγώνας ήταν μια πολύ μεγάλη βραδιά για τον ΠΑΟΚ, πολύ σπουδαία πρόκριση απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο. Η ομάδα κάνει θετικά βήματα, έχει ένα θετικό πρόσωπο και είμαστε αισιόδοξοι για το μέλλον. Και με την Μπεσίκτας και χθες η ομάδα έδειξε ότι έχει δυνατότητες, μας έδειξε επίσης ότι βγήκε από το τέλμα η ομάδα και ήδη θα πρέπει να την έχουμε αφήσει πίσω».

Για τους παίκτες που ξεχώρισε: «Η ομάδα τακτικά πήγε πολύ καλά και για αυτό σχεδόν όλοι ήταν άριστοι. Από εκεί και και πέρα ο παίκτης που έκανε την διαφορά ήταν ο Γιαννούλης. Ο Τζόλης ήταν καλός για μια ακόμα φορά, το παιδί αυτό δείχνει ότι έχει το ποδοσφαιρικό θράσος και φάνηκε ξανά. Ομαδικά έγινε φοβερή δουλειά, οι γραμμές συνεργάστηκαν καλά και αυτό είναι μια δουλειά του προπονητή.

Αυτή η νίκη άξιζε στον ΠΑΟΚ και σε όλα τα παιδιά, αλλά και για τον κόσμο.

Η ομάδα πρέπει να πάρει έναν φορ, έναν παίκτη που έχει έφεση στο σκοράρισμα. Από το πάνω ράφι, να έρθουν και να παίξουν με την μια για να βοηθήσουν την ομάδα.

Είναι ο μεγαλύτερος στόχος να μπει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο ΠΑΟΚ έκανε μεγάλα βήματα τα τελευταία χρονια και του λείπει αυτό. Να δει την εμπειρία, να μπει στα μεγαλύτερα κλαμπ της Ευρώπης και να αλλάξει επίπεδο μια για πάντα. Πιστεύω ότι αλλάζει τον ρου της ιστορίας της ομάδας αν καταφέρει.

Ο Γιαννούλης είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής και αυτό φάνηκε και απέναντι στην Μπενφίκα. Θα έλεγα ότι δεδομένη στιγμή που ο ΠΑΟΚ έχει μια τέτοια πρόκληση πρέπει να μείνουν όλοι οι παίκτες και να βοηθήσουν την πρόκριση με την Κράσνονταρ. Θα είναι πρόβλημα αν φύγει αυτή την στιγμή».

Διαβάστε ακόμη...