Συγκλονιστικός Ζίβκοβιτς! (pics)

Από paok24.com: Αν ο ΠΑΟΚ οφείλει πολλά στον Γιαννούλη για την χθεσινή ιστορική πρόκριση εις βάρος της Μπενφίκα, οφείλει εξίσου πολλά και στον Ζίβκο Ζίβκοβιτς!
Πηγή: paok24.com
Συγκλονιστικός Ζίβκοβιτς! (pics)

Ο Σέρβος τερματοφύλακας ήταν στην κυριολεξία αλάνθαστος, ενέπνεε σιγουριά στους συμπαίκτες του από το πρώτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο και κατέγραψε σπουδαίες επεμβάσεις στο ενεργητικό του, κρατώντας όρθιο τον ΠΑΟΚ και μην δίνοντας το δικαίωμα στους Πορτογάλους να βάλουν τις βάσεις για την πρόκριση!

Ωστόσο, ο Ζίβκοβιτς ήταν συγκλονιστικός έπαιξε μεγάλη μπάλα και... εκτός γηπέδου, με δύο αναρτήσεις που πραγματοποίησε στον λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram.

"Πατέρα, αυτό είναι για σένα" έγραψε στην πρώτη πάνω σε μία φωτογραφία του πατέρα του ο οποίος έφυγε πρόσφατα από τη ζωή, ενώ η δεύτερη είχε ως αποδέκτη τον Γιόσιπ Μίσιτς!

"Τα συναισθήματά μου απόψε είναι τόσο μεγάλα και πρέπει να πω πως όλη η ομάδα γνωρίζει πως έδωσες ενέργεια σε όλους μας. Τα λέμε σύντομα αδερφέ" ανέφερε η ανάρτηση του Ζίβκο, ως σχόλιο σε φωτογραφία όπου αγκαλιάζεται με τον Κροάτη χαφ, μετά από γκολ του δεύτερου!

Διαβάστε ακόμη...