Αυτούς ξεχωρίζει η Μπενφικα από τον ΠΑΟΚ

Από thessports.gr: Στο ΠΑΟΚ, δύο παίκτες έχουν ξεχωρίσει στην αρχή της σεζόν.
Πηγή: thessports.gr
Αυτούς ξεχωρίζει η Μπενφικα από τον ΠΑΟΚ

Ο Τζόλης και ο Πέλκας. Ο τελευταίος είναι γνωστός στους Πορτογάλους, καθώς αγωνίστηκε στη Βιτόρια Σετουμπάλ, τη σεζόν 2014/15, ως δανεικός. Ο Τζόλης, από την άλλη, είναι 18χρονος επιθετικός που αποτελεί προϊόν των ακαδημιών του συλλόγου.

Και οι δύο παίζουν στα πλάγια, για την υποστήριξη του επιθετικού Τσούμπα Άκπομ, αλλά πατούν αρκετές φορές στην περιοχή για να σουτάρουν. Με τρία γκολ σε δύο αγώνες, ο Τζόλη είναι αναμφίβολα ο παίκτης που ξεχωρίζει για τον ΠΑΟΚ. Σημείωσε δύο γκολ εναντίον του Μπεσίκτας και έκανε μια τρομερή ενέργεια απέναντι στη Λάρισα, που έδωσε τους τρεις βαθμούς στον ΠΑΟΚ.

Ο Πέλκας επίσης σκόραρε απέναντι στην Μπεσίκτας – με τη βοήθεια του Τζόλη -, είναι ο αρχηγός της ομάδας μετά την αποχώρηση του Πορτογαλικού Βιεϊρίνια και αποτελεί επίσης προϊόν των ακαδημιών του ΠΑΟΚ. Ακόμα στις ασίστ, ξεχωρίζουν ο Γιαννούλης, ο Άκπομ και ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ που μετρούν από μια.

Άξια αναφοράς είναι και κεντρικός άξονας του ΠΑΟΚ, που αποτελείται από τους μέσους Ελ Καντουρί και Σβάμπ, αλλά και τον κεντρικό αμυντικό Φερνάντο Βαρέλα.

Ο Φερνάντο Βαρέλα, 32 ετών, μπαίνει στην πέμπτη του σεζόν στον ΠΑΟΚ, είναι βασικός στον αμυντικό άξονα και μάλιστα αντιμετώπισε την Μπενφίκα στο play off του Champions League την σεζόν 2018/19.

Ο Ελ Καντούρι ήταν επίσης στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ στα ματς με την Μπενφίκα. Ο κεντρικός μέσος βρίσκεται στην τέταρτη σεζόν του στον ΠΑΟΚ. Ο Σβαμπ είναι μία από τις μεταγραφές αυτής της σεζόν και έχει αποδειχθεί μια ευχάριστη έκπληξη για τον Αμπέλ Φερέιρα.

Διαβάστε ακόμη...