«Να ξεχαστεί η περυσινή χρονιά, να δείξουμε τι αξίζει ο ΠΑΟΚ»

Από sdna.gr: Στο περιθώριο της σημερινής (09/09) κλήρωσης της φετινής Basket League, ο Νώντας Παπαντωνίου εκπροσώπησε την ομάδα του ΠΑΟΚ και απάντησε σε ερώτηση για τη δεύτερη θητεία του στον «Δικέφαλο».
Πηγή: sdna.gr
«Να ξεχαστεί η περυσινή χρονιά, να δείξουμε τι αξίζει ο ΠΑΟΚ»

Ο νεοαποκτηθείς γκαρντ του ΠΑΟΚ, Νώντας Παπαντωνίου, θα εκτίσει στην επόμενη διετία τη δεύτερη θητεία του στο PAOK Sports Arena.

Μιλώντας ενώπιον των παρευρισκομένων στην εκδήλωση της κλήρωσης και απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με την αίσθηση του για τον φετινό ΠΑΟΚ, ανέφερε:

«Θέλω να ευχηθώ καλή μπασκετική χρονιά, υγεία σε όλους τους αθλητές, γιατί για εμάς είναι πιο δύσκολο αυτήν την περίοδο, με τον κορωνοϊό. Μακάρι να επιστρέψουμε στην κανονικότητα με κόσμο στο γήπεδο, γιατί αυτό είναι το πιο σημαντικό.

Η προηγούμενη θητεία μου στον ΠΑΟΚ ήταν πολύ σύντομη, δεν κατάφερα να το ζήσω αρκετά, να νιώσω πόσο μεγάλη ομάδα είναι ο ΠΑΟΚ.

Φέτος, γίνεται μια προσπάθεια με καινούρια διοίκηση, ο κ. Χατζόπουλος είναι πλέον στην ομάδα. Θέλουμε να ξεχαστεί η περυσινή χρονιά και να αποδείξουμε στο γήπεδο ότι αξίζει κάτι καλύτερο στον ΠΑΟΚ».

Διαβάστε ακόμη...