Αθλητικός Διευθυντής Κολωνίας για Λημνιό: «Συνδυάζει εμπειρία και προοπτική εξέλιξης»

Από sdna.gr:Το σχόλιο του για την επικείμενη απόκτηση του Δημήτρη Λημνιού από τον ΠΑΟΚ, αλλά και την προσβολή του παίκτη από τον κορωνοϊό, κατέθεσε στην εφημερίδα «BILD» ο αθλητικός διευθυντής της Κολωνίας, Χορστ Χελντ.
Πηγή: sdna.gr
Αθλητικός Διευθυντής Κολωνίας για Λημνιό: «Συνδυάζει εμπειρία και προοπτική εξέλιξης»

Η γερμανική Κολωνία βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Δημήτρη Λημνιού από τον ΠΑΟΚ, έναντι τριών εκατομμυρίων ευρώ.

Για να οριστικοποιηθεί η μεταγραφή, ο παίκτης πρέπει να ολοκληρώσει τις ιατρικές του εξετάσεις και κάτι τέτοιο είναι ανέφικτο επί της παρούσης, μιας και ο 22χρονος άσος διεγνώσθη θετικός σε κορωνοϊό μετά τη νίκη της Εθνικής Ελλάδος κόντρα στο Κόσοβο.

Μιλώντας στη γερμανική εφημερίδα «BILD», ο αθλητικός διευθυντής της Κολωνίας, Χορστ Χελντ, επιβεβαίωσε τα δεδομένα από κάθε άποψη, σχολιάζοντας και τα πλεονεκτήματα του Λημνιού:

«Έχουμε έρθει σε συμφωνία με τον σύλλογο του. Στην ηλικία των 22, ο παίκτης έχει ήδη πολλή εμπειρία στον χώρο και η εξέλιξη του δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί. Ωστόσο, δε θα είναι σε θέση να ολοκληρώσει τις ιατρικές του εξετάσεις την Τρίτη (σ.σ. 08/09), όπως ήταν προγραμματισμένο».

Διαβάστε ακόμη...