Βίντεο-ανάλυση και δύο φιλικά ενόψει «πρεμιέρας» (pics)

Με την «πρεμιέρα» της Handball Premier να πλησιάζει, το τμήμα χάντμπολ ανδρών του Συλλόγου μας ολοκλήρωσε την 6η εβδομάδα προετοιμασίας του.
Πηγή: acpaok.gr
Βίντεο-ανάλυση και δύο φιλικά ενόψει «πρεμιέρας» (pics)

Η ομάδα του Παναγιώτη Γούσιου έχοντας δώσει πέντε φιλικά, στα οποία αναδείχθηκε νικήτρια, μπαίνει στην τελική ευθεία ενόψει του αγώνα με τον Αερωπό Έδεσσας, στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής της Handball Premier.

Οι ιθύνοντες, το τεχνικό τιμ και οι παίκτες, έχουν βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα καθ'όλη την διάρκεια της προετοιμασίας, και με τα δύο τελευταία φιλικά κόντρα στον Ζαφειράκη Νάουσας (Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου) και την Πυλαία (Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου) θα κλείσει οριστικά ο κύκλος της προετοιμασίας.

Πλέον, στο πρόγραμμα των προπονήσεων έχει μπει και η βίντεο-ανάλυση των φιλικών παιχνιδιών, εκεί όπου οι παίκτες του Παναγιώτη Γούσιου έχουν την ευκαιρία να δουν καλύτερα τα σωστά που πρέπει να κρατήσουν στο παιχνίδι τους αλλά και τα λάθη, τα οποία πρέπει να διορθωθούν.

Φυσικά, από το πρόγραμμα δεν λείπει το κομμάτι της τακτικής, στο οποίο το τεχνικό τιμ προσπαθεί να δώσει την τελική μορφή σε άμυνα και επίθεση ενόψει της πρεμιέρας.

Για την ολοκλήρωση της 6ης εβδομάδας προετοιμασίας, ο Αλέξανδρος Αποστόλου δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Ολοκληρώσαμε την 6η εβδομάδα προετοιμασίας. Έχουμε δείξει θετικά στοιχεία στα φιλικά που έχουμε δώσει, ωστόσο υπάρχουν κάποια σημεία τα οποία πρέπει να βελτιώσουμε. Η ομάδα όλο και περισσότερο βελτιώνεται, δείχνει πιο συμπαγής και συνδέεται καλύτερα. Πιστεύω πως στο περιθώριο των 12 ημερών που μας μένουν μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος, θα μπορέσουμε να είμαστε στο καλύτερο δυνατό επίπεδο. Θα φανούμε αντάξιοι της αγωνιστικής».

Διαβάστε ακόμη...