Τεστ υπ΄αριθμόν τρία!

Από paok24.com:Το τρίτο κατά σειρά φιλικό για τη σεζόν 2020-21 θα δώσει σήμερα το απόγευμα ο ΠΑΟΚ, αντιμετωπίζοντας στο "Ελ Πάσο" της Καλλιθέας τον Παναθηναϊκό.
Πηγή: paok24.com
Τεστ υπ΄αριθμόν τρία!

Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 19:00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά τόσο από το PAO TV όσο και από την πλατφόρμα της Cosmote, με τον Δικέφαλο να έχει ταξιδέψει με 18 ποδοσφαιριστές στην Αθήνα, μεταξύ των οποίων βρίσκονται πολλά νέα πρόσωπα.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ αποτελείται από τους Ζίβκοβιτς, Ρέι, Βαρέλα, Μιχόγεβιτς, Κρέσπο, Παναγιώτου, Κουλιεράκη, Ζαμπά, Λύρατζη, Μπίσεσβαρ, Τάχατο, Νινούα, Εσίτι, Σβαμπ, Βρακά, Σφιντέρσκι, Άκπομ και Κούτσια, ενώ στη Θεσσαλονίκη παρέμειναν για λόγους αποφόρτισης οι Πέλκας και Ελ Καντουρί, οι τραυματίες Ροντρίγκο και Αουγκοόυστο, όπως και ο Μάτος που επέστρεψε χθες από την Βραζιλία.

Δεδομένου ότι δεν έχει στη διάθεσή του τους διεθνείς Γιαννούλη, Λημνιό, Πασχαλάκη, Μιχαηλίδη, Τζόλη, Ίνγκασον, Μιχάι, Τσιγγάρα και Μπαλογιάννη, ο Αμπέλ Φερέιρα δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει το σημερινό φιλικό ως "κρας τεστ" για την πρεμιέρα της Super League με τη Λάρισα στην Τούμπα και τον "τελικό" με την Μπενφίκα που ακολουθεί, ωστόσο θα έχει την ευκαιρία να διαπιστώσει την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι παίκτες που θα αγωνιστούν, αρκετοί εκ των οποίων θα έχουν βασικό ρόλο στις δύο συγκεκριμένες αναμετρήσεις.

Υπενθυμίζεται πως το φιλικό με τον Παναθηναϊκό είναι το τρίτο από την ημέρα που ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε την προετοιμασία του για τη φετινή σεζόν, καθώς προηγήθηκαν αυτά με τον Ατρόμητο (0-0) και Βόλο (2-0) στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Διαβάστε ακόμη...