Σπάσιτς : “Εξαιρετική επιλογή ο Ζίφκοβιτς”

Από thessportss.gr:Για τον Αντρίγια Ζίφκοβιτς και την επικείμενη αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Μπενφίκα μίλησε στον FOCUS FM 103,6 ο Σλάτζαν Σπάσιτς.
Πηγή: thessports.gr
Σπάσιτς : “Εξαιρετική επιλογή ο Ζίφκοβιτς”

Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου αναφέρθηκε στον Σέρβο μεσοεπιθετικό και στα στοιχεία που έχει, ενώ τόνισε πως ο ΠΑΟΚ μπορεί να περάσει τους Πορτογάλους.

Αναλυτικά όσα είπε στον FOCUS FM 103,6 :

«Τον ξέρω πολύ καλά, ο Αντρίγια ήταν ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στην Σερβία. Πήρε το Παγκόσμιο των Ελπίδων με την Σερβία και ήταν ο καλύτερος παίκτης της ομάδας. Πήγε στην Μπενφίκα ήταν πολύ καλός στα πρώτα δυο χρόνια, μετά δεν συνέχισε το ίδιο και δεν γνωρίζω γιατί. Είναι ένας παίκτης αξίας.

Είναι ένας αριστεροπόδαρος και πολύ γρήγορος παίκτης, μπορεί να παίξει πίσω από τον σέντερ φορ με μεγάλη ποιότητα. Έχει το «ένας με έναν», πολύ γρήγορος και ο ΠΑΟΚ έκανε εξαιρετική επιλογή για την επιθετική του γραμμή.

Σίγουρα είναι σημαντικό ότι δεν έπαιξε έναν χρόνο, αλλά έκανε προπονήσεις, εχεί ποιότητα και μπορεί να βοηθήσει την ομάδα. Ο προπονητής, με τον πρόεδρο και τον τεχνικό διευθυντή έκαναν καλή επιλογή και πιστεύω ο Ζίφκοβιτς επειδή είναι 24 έχει πολλά χρόνια μπροστά του. Πιστεύω θα δείξει την αξία του στην Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ.

Αν δείξει αυτά που έδειξε πριν 1 -1,5 χρόνο με την Μπενφίκα ακόμα και στο Τσάμπιονς Λιγκ, τότε θα κάνει την διαφορά. Μπορεί να παίξει και αριστερά και δεξιά και πίσω από τον σέντερ φορ. Έχει πολύ καλη ντρίμπλα και έχει μεγάλη αξία, τώρα τι έγινε στην Μπενφίκα τον τελευταίο χρόνο δεν ξέρω, αλλά πιστεύω ότι είναι θέμα προπονητή. Ο ΠΑΟΚ έκανε μια εξαιρετική επιλογή».

Για το ματς με την Μπεσίκτας : «Παρακολουθώ τον ΠΑΟΚ, το είδα όλο το ματς με την Μπεσίκτας. Οι παίκτες μπήκαν δυνατά, βοήθησαν ο ένας τον άλλον, έδειξαν χαρακτήρα και πιστεύω στο μέλλον θα πάει ακόμα καλύτερα. Μπορεί να παίξει και ακόμα καλύτερα στο μέλλον με πολλά ταλαντούχα παιδιά.

Έπαιξε ένα δύσκολο πρωτάθλημα ο Σβαμπ στην Αυστρία και είναι ένας έξυπνος παίκτης με απλό παιχνίδι, ενώ παράλληλα βοηθάει και τους νεαρούς. Ο Τζόλης έδειξε ότι έχει ταλέντο, πρέπει να δουλέψει σκληρά και αν συνεχίσει έτσι μπορεί να γίνει ένας από τους καλύτερους παίκτες στην Ελλάδα».

Για τον αγώνα με την Μπενφίκα: «Δεν παίζουν τα λεφτά... μπάλα, ο ΠΑΟΚ μπορεί να περάσει. Είναι δύσκολο να παίζεις χωρίς τον κόσμο, αλλά πιστεύω ότι μπορεί να κάνει την υπέρβαση. Με 60.000.000 ευρώ μεταγραφές η Μπενφίκα, αλλά και ο ΠΑΟΚ έχει ποιότητα. Μπορεί να κοντράρει και δεν πρέπει να την φοβηθεί, παίζει στην Τούμπα. Οι παίκτες να είναι ενωμένοι, αποφασισμένοι και ο ΠΑΟΚ μπορεί να περάσει».

Διαβάστε ακόμη...