«Είμαι αισιόδοξος για το αγωνιστικό κομμάτι»

Από inpaok.com : Στο αγωνιστικό κομμάτι στάθηκε κυρίως ο νέος team manager της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Μιχάλης Γιαννακίδης, ο οποίος μίλησε μεταξύ άλλων και για το πρωτόκολλο του κορονοϊού, το οποίο έχει μπει για τα καλά στις ζωές των αθλητών και της ομάδας.
Πηγή: inpaok.com
«Είμαι αισιόδοξος για το αγωνιστικό κομμάτι»

Αναλυτικά:

«Παρά τα προβλήματα που υπάρχουν, είναι ευτυχία για τον προπονητή και για όλη την ομάδα να ξέρει ότι από τις 10/7 υπάρχει προγραμματισμός, ώστε τη φετινή χρονιά η ομάδα να έχει καταφέρει να ξεκινήσει την προετοιμασία από τις 17/8. Ελπίζω να έχουμε μία καλή χρονιά, και εύχομαι ο κορονοϊός να λήξει, ώστε να έχουμε στο γήπεδο τον κόσμο δίπλα μας, γιατί τον έχουμε ανάγκη».

Τι μπάσκετ περιμένει να παίξει η ομάδα και τους στόχους της: «Φέτος η ομάδα πιστεύω ότι θα παίξει ένα γρήγορο μπάσκετ, με πολλά transition, και θεωρώ ότι θα είμαστε πολύ δυνατοί στην άμυνα. Ξεκινήσαμε από τις 17/8, και είχαμε την χαρά να έρθουν όλοι οι παίκτες νωρίς. Πιστεύω ότι θα πάμε αρκετά καλά. Όσον αφορά την Ευρώπη, πρώτος στόχος είναι να αποφύγουμε την περσινή πορεία, και από εκεί και πέρα αν η ομάδα καταφέρει και πληρώσει τα περισσότερα χρέη της, έχοντας πετύχει τους στόχους της, του χρόνου θα είναι διαφορετικά τα πράγματα. Στόχος είναι να προσελκύσουμε τον κόσμο, και θεωρώ ότι όσοι είναι στην ομάδα ξέρουν τι σημαίνει ΠΑΟΚ, και θα πρέπει να δίνουν πάνω από το 100% των δυνατοτήτων τους».

Για το πρωτόκολλο λόγω κορονοϊού και το κόστος του:

«Πρέπει να κάνουμε συνεχώς τεστ, τόσο πριν όσο και μετά τα παιχνίδια, και σίγουρα αυτό έχει ένα κόστος. Προσέχουμε πολύ και τηρούμε το πρωτόκολλο με αυστηρότητα. Αν βρεθεί θετικό κρούσμα, θα έχουμε μεγάλο θέμα. Αν είναι παίκτης, θα πρέπει να μείνει εκτός για 14 μέρες, ενώ θα ξαναχρειαστεί να κάνουμε τεστ. Αν βρεθεί δεύτερο κρούσμα, θα γίνει το ίδιο, ενώ αν βρεθεί τρίτο, εκεί υπάρχει πρόβλημα. Πρέπει να τηρήσουν όλα τα τμήματα που μπαίνουν στο γήπεδο το πρωτόκολλο, ώστε να πάνε όλα καλά».

Διαβάστε ακόμη...