Παράταση μέχρι 11/9 στις ανανεώσεις διαρκείας της ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Από paokbc.gr : Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ενημερώνει τους κατόχους διαρκείας της σεζόν 2019-20 ότι η παρατείνεται μέχρι και την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2020 η προτεραιότητα ανανέωσης θέσης για την αγωνιστική περίοδο 2020-21.
Πηγή: paokbc.gr
Παράταση μέχρι 11/9 στις ανανεώσεις διαρκείας της ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Υπενθυμίζεται επίσης, προς όλους τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ ότι από την Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2020, θα υπάρχει η δυνατότητα OnLine ανανέωσης και αγοράς εισιτηρίων διαρκείας, μέσα από το δίκτυο της www.ticketmaster.gr και για όλους τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ, από όλο τον κόσμο θα είναι ακόμη πιο εύκολη η πρόσβαση και η ολοκλήρωση της διαδικασίας απόκτησης του διαρκείας τους.

Διευκρινίζεται ότι μέχρι και την Παρασκευή 11/9, οι κάτοχοι διαρκείας της προηγούμενης σεζόν θα έχουν προτεραιότητα ανανέωσης της θέσης τους, ενώ ταυτόχρονα θα είναι δυνατή και η πώληση των ελεύθερων θέσεων στο PAOK Sports Arena. Από το Σάββατο 12/9, θα είναι ελεύθερη η διάθεση των διαρκείας (ανανεώσεις και νέοι κάτοχοι) χωρίς κανένα περιορισμό.

Σας περιμένουμε όλους δίπλα μας, να στηρίξετε αυτή τη νέα προσπάθεια με οποιεσδήποτε συνθήκες. #PAOK4EVER

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις λεπτομέρειες για το πρόγραμμα των εισιτηρίων διαρκείας της ΚΑΕ ΠΑΟΚ για την αγωνιστική περίοδο 2020-21.

Διαβάστε ακόμη...