«Πρόκριση στο Champions League και επιστροφή στους τίτλους!»

Από paok24.com: Αισιόδοξος ο Λέο Ζαμπά για τη νέα σεζόν
Πηγή: paok24.com
«Πρόκριση στο Champions League και επιστροφή στους τίτλους!»

«Φοράμε τη φανέλα του ΠΑΟΚ και πρέπει πάντα να κερδίζουμε» σχολίασε ο Βραζιλιάνος σε μέσο ενημέρωσης της πατρίδας του.

Τα «φώτα» των βραζιλιάνικων μέσων ενημέρωσης έχουν πέσει στον Λέο Ζαμπά ο οποίος επέστρεψε μετά από ένα μεγάλο διάστημα απουσίας σε επίσημο παιχνίδι του ΠΑΟΚ.

Ο Βραζιλιάνος ατενίζει με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον, αφού όπως υπογραμμίζει είναι χαρούμενος που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του, ενώ παράλληλα βάζει ψηλά τον πήχη για τη νέα σεζόν τονίζοντας ότι μέλημα του ΠΑΟΚ είναι η επιστροφή στους τίτλους, αλλά και η καλή ευρωπαϊκή πορεία.

«Ήταν σημαντική η νίκη που πήραμε εξαιτίας και της αντιπαλότητας που υπάρχει ανάμεσα σε Ελλάδα και Τουρκία. Πήραμε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League και παράλληλα εξασφαλίσαμε σίγουρα θέση στους ομίλους του Europa League κάτι που είναι ιδιαίτερα σημαντικό για εμάς. Τώρα περιμένουμε να μάθουμε τον επόμενο αντίπαλο μας» σχολίασε ο Ζαμπά και εν συνεχεία συμπλήρωσε:

«Για να έχουμε μία καλή σεζόν θα πρέπει να κερδίσουμε τίτλους. Η περσινή χρονιά δεν ήταν καλή. Τώρα είναι στο χέρι μας να γράψουμε ιστορία και να προκριθούμε στο Champions League και φυσικά να παλέψουμε για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Όταν φοράς τη φανέλα του ΠΑΟΚ πρέπει να κερδίζεις».

Όσον αφορά την «περιπέτεια» του:

«Είμαι πολύ χαρούμενος πλέον. Μόνο ο Θεός και η οικογένεια μου ξέρουν τι πέρασα. Ευχαριστώ τον Θεό, τους γιατρούς μου και όλους όσους ήταν κοντά μου κατά τη διάρκεια της αποθεραπείας μου. Και φυσικά τον κόσμο που μου έστελνε μηνύματα στήριξης. Δυστυχώς δεν τους έχουμε κοντά μας στο γήπεδο, ελπίζω σύντομα να επιστρέψουν».

Διαβάστε ακόμη...