"Μου έχει μείνει η εικόνα των ΠΑΟΚτσήδων να πηγαίνουν τα κάγκελα πάνω-κάτω..."

Ο Βασίλης Κουτσιανικούλης μίλησε στην εκπομπή "Τρόικα" στον Libero107.4, με αφορμή τη σπουδαία πρόκριση του ΠΑΟΚ επί της Φενέρμπαχτσε δέκα χρόνια πριν, ενώ σχολίασε και τη χθεσινή νίκη.
Πηγή: paok24.com
"Μου έχει μείνει η εικόνα των ΠΑΟΚτσήδων να πηγαίνουν τα κάγκελα πάνω-κάτω..."


Αναλυτικά όσα είπε:

Για τη χθεσινή πρόκριση: "Το είδα το παιχνίδι. Του βγήκαν όλα του ΠΑΟΚ, φάνηκε πιο φρέσκος. Ήρθαν τα γκολ, ήρθε και η ψυχολογία κι έδεσαν όλα μαζί. Η Μπεσίκτας δεν είχε ούτε φιλικά κι αυτό ήταν στα πολλά συν για τον ΠΑΟΚ. Δεν είχε ρυθμό, δεν είχε παιχνίδια στα πόδια της. Δεν ξέρω τι προετοιμασία μπορεί να έγινε".

Για τον Τζόλη: "Δεν μπορώ να πω στον αέρα πως θα νιώθει σήμερα... Νομίζω ότι αν του έλεγε πριν το παιχνίδι κάποιος όλο αυτό, δε θα το πίστευε. Το πρώτο γκολ είναι... γκολάρα. Σημαδεύει και φαίνεται ότι το πάει εκεί από το κοντρόλ που κάνει. Χθες ήταν όλο το σύνολο σε καλή κατάσταση. Δεν είναι μόνο τα γκολ. Από τους επιθετικούς αυτά θέλεις, να σου βγάζουν ενέργειες και φάσεις. Συνολικά η ομάδα έβγαλε αυτό που έπρεπε να βγάλει, μπήκε μέσα για να κερδίσει".

Για το αν μπορεί ο ΠΑΟΚ να μπει στους ομίλους του Champions League: "Αυτό θα ήταν σπουδαίο. Δεν ξέρω λόγω συνθηκών πόσο εύκολο είναι. Δεν θα είναι κι εύκολα τα ματς. Σε ένα παιχνίδι γίνονται όλα βέβαια".

Για την κατάσταση στο ποδόσφαιρο: "Εμείς είχαμε τεράστια αποχή, σχεδόν 6 μήνες. Η αποχή ήταν τρομακτική. Είναι σαν να σταματάς το ποδόσφαιρο. 6 μήνες τώρα είναι απίστευτο. Οι κατηγορίες οι δικές μας, δυσκολεύτηκαν. Η αποχή ήταν πολύ μεγάλη. Τώρα το βλέπουμε γιατί μπήκαμε σε μία διαδικασία διπλών προπονήσεων. Δεν έχει τόση πίεση, γιατί πρέπει όλα να γίνουν σιγά-σιγά. Το σώμα αντιδράει περίεργα και είναι όλα λίγο διαφορετικά φέτος".

Για τον Ολυμπιακό Βόλου: "Η διοίκηση πέρυσι άργησε αρκετά να πάρει την ομάδα και να ασχοληθεί. Φέτος έφτιαξαν το αθλητικό κέντρο και όλα είναι πολύ καλύτερα. Πέρυσι υπήρχαν θέματα, αλλά φέτος μπήκαν όλα σε μία σειρά. Ο στόχος είναι λίγο περίεργος, γιατί ξέρουμε πως θα είναι το πρωτάθλημα. Αυτή τη στιγμή κάνουμε προπόνηση, κοιτάμε να είμαστε καλά και όταν βγει η απόφαση, θα δούμε τον στόχο της σεζόν".

Για το παιχνίδι με τη Φενέρμπαχτσε: "Μου έχει μείνει η εικόνα των ΠΑΟΚτσήδων να πηγαίνουν τα κάγκελα πάνω-κάτω. Ήταν ιδιαίτερο. Η στιγμή του γκολ ήταν μοναδική! Μοναδικά συναισθήματα. Το να μην ακούγεται τίποτα σε ένα γήπεδο κατάμεστο και να ακούς μόνο τους ΠΑΟΚτσήδες είναι το κάτι άλλο. Πάγωσε το γήπεδο! Ήταν από τα πιο σπουδαία ματς της καριέρας μου".

Η Φενέρ είχε μεγάλα ονόματα τότε. Εγώ είχα αγωνία σαν πιο μικρός, αλλά είχαμε και παίκτες με καριέρα που δεν είχαν τα ίδια συναισθήματα. Για μένα ήταν μία εμπειρία ζωής".

Για το τι έχει κρατήσει από τον ΠΑΟΚ: "Οι αγώνες στην Τούμπα... Μόνο αν παίξεις σε μία τέτοια ομάδα, καταλαβαίνεις κάποια συναισθήματα. Όπως πέρασαν τα χρόνια, σίγουρα ξέρω ότι μπορούσα πολλά περισσότερα. Αν υπήρχε διαφορετική διαχείρηση κι από τη μεριά μου κι από της ομάδας, ίσως θα ήταν διαφορετική η εξέλιξη. Τώρα το μυαλό είναι διαφορετικό, τόσα χρόνια μετά. Βρίσκομαι με τον Πέλκα, με τον Γιαννούλη, έχω σχέσεις με παιδιά. Με τους πιο μεγάλους από τότε, μόνο σε κάποιο τηλέφωνο ή μέσω social media. Έχουμε κάποιες επαφές".

Για τον Βιεϊρίνια: "Νομίζω πρέπει να βρεθεί μία λύση. Είμαι αντίθετος σε αυτό που λένε για αυτόν. Ειδικά στην Ελλάδα, μπορεί να δώσει πολλά. Η θέση του μπακ δεν έχει και τρελές απαιτήσεις. Δε μιλάμε τώρα για παιχνίδια στην Ευρώπη, αλλά για το πρωτάθλημα σίγουρα μπορεί".

Διαβάστε ακόμη...