Η υποδοχή του Τούρκικου τύπου στην ήττα της Μπεσίκτας (pics)

Από thessports.gr: Καθόλου ψύχραιμα, δεν πήρε ο Τούρκικος τύπος την ήττα της Μπεσίκτας από τον ΠΑΟΚ.
Πηγή: thessports.gr
Η υποδοχή του Τούρκικου τύπου στην ήττα της Μπεσίκτας (pics)

Για κάποιους ήταν σοκ, για άλλους καταστροφή στη Θεσσαλονίκη, όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν κάποια από τα δημοσιεύματα στην Τουρκία, αναφερόμενα στον αγώνα της Τούμπας.

Ο τουρκικός Τύπος στέκεται, επίσης, και στην οικονομική ζημία της Μπεσίκτας καθώς ήλπιζε να προχωρήσει στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση και να βάλει στα ταμεία της δεκάδες εκατομμύρια ευρώ.
FANATIK

Η Μπεσίκτας κατέρρευσε. 218 εκατομμύρια λίρες έγιναν ατμός. Η Μπεσίκτας έχασε από τον ΠΑΟΚ και απώλεσε τις ελπίδες της για να συνεχίσει στον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Έχασε έτσι και τις ελπίδες της για να κερδίσει περίπου 25 εκατομμύρια ευρώ (218 εκατομμύρια τουρκικές λίρες) από την κορυφαία διοργάνωση.

Η Μπεσίκτας έχασε από τον ΠΑΟΚ και τις ελπίδες της για τον τρίτο προκριματικό γυρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτό το αποτέλεσμα σημαίνει και απώλεια 25 εκατομμυρίων ευρώ από τη διοργάνωση.

H Μπεσίκτας έχασε.

Δεύτερο σοκ από τον ΠΑΟΚ για τη Μπεσίκτας με την απώλεια των 25 εκατομμυρίων ευρώ.

H Μπεσίκτας είπε αντίο στο Τσάμπιονς Λιγκ μετά την ήττα με 3-1 από τον ΠΑΟΚ. Θα συνεχίσει τον δρόμο της στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ.

H εκπρόσωπός μας Μπεσίκτας είπε πικρό αντίο στη διοργάνωση μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ. Μετά από ένα μονό παιχνίδι, λόγω των συνθηκών του κορωνοϊού, η Μπεσίκτας θα συνεχίσει στο Γιουρόπα Λιγκ.

Διαβάστε ακόμη...