Στον δρόμο του ΠΑΟΚ και ο Λάσλο Μπόλονι

Από paok24.com:Δεν έμεινε για πολύ καιρό μακριά από τους πάγκους ο Λάσλο Μπόλονι.
Πηγή: paok24.com
Στον δρόμο του ΠΑΟΚ και ο Λάσλο Μπόλονι

Στα 67 του χρόνια συνεχίζει την προπονητική ο Λάσλο Μπόλονι με τον επόμενο σταθμό του να είναι η βελγική Γάνδη που συμμετέχει στα προκριματικά του Champions League, όπως και ο ΠΑΟΚ και μπαίνει στην μάχη για το σεντόνι στον τρίτο γύρο.

Ο Ρουμάνος τεχνικός που για έναν χρόνο ήταν κάτοικος Τούμπας, μετά από δύο περάσματα από τις αραβικές χώρες, για τρία χρόνια ήταν στην βελγική Αντεβέρμπ. Εκεί η ομάδα του λιμανιού είχε σπουδαία αποτελέσματα για τη δυναμική της, αλλά μετά την καραντίνα και τη λήξη του πρωταθλήματος πρόωρα, ο Μπόλονι δεν ανανεώσε το συμβόλαιο του παρότι ήταν στην 4η θέση της βαθμολογίας και ανέλαβε ένας έτερος πρώην άνθρωπος του ΠΑΟΚ, ο Ιβάν Λέκο.

Ο Μπόλονι πάντως μετά από τα 3 χρόνια του στην ομάδα της Αμβέρσας έφτιαξε και πάλι το όνομα του και όταν η δευτεραθλήτρια Βελγίου αποφάσισε να "σχολάσει" τον Νορβηγό Γες Θόρουπ, πήρε αμέσως τον ελεύθερο Μπόλονι.

Εδώ θα πρέπει να θυμίσουμε ότι εάν ο ΠΑΟΚ περάσει την Μπεσίκτας και συμμετάσχει στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League, τότε ένας από τους 3 πιθανούς αντιπάλους του Δικεφάλου είναι Γάνδη και έτσι μπορεί να συμπέσει με τον άλλοτε τεχνικό του σε επίσημο παιχνίδι μετά από 8 χρόνια.

Διαβάστε ακόμη...