Νέο συμβόλαιο στον Κούτσια!

Από paok24.com: Aίσιο τέλος είχαν οι διαπραγματεύσεις του ΠΑΟΚ με τον ατζέντη του Γιώργου Κούτσια, σχετικά με την πρόωρη ανανέωση του συμβολαίου του 16χρονου ταλαντούχου επιθετικού!
Πηγή: paok24.com
Νέο συμβόλαιο στον Κούτσια!

Συγκεκριμένα, μετά από συζητήσεις τις τελευταίες ημέρες, στις οποίες εξαρχής διαπιστώθηκε πως υπάρχει πρόσφορο έδαφος για νέο συμβόλαιο στον Κούτσια στη θέση αυτού που ολοκληρωνόταν τον Ιούνιο του 2022, οι δύο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία για νέο συμβόλαιο διάρκειας τεσσάρων ετών!

Έτσι, ο Κούτσιας είναι πλέον ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ μέχρι τον Ιούνιο του 2024, εξέλιξη που αποτελούσε διακαή πόθο τόσο του ΠΑΟΚ όσο και του νεαρού επιθετικού!

Μάλιστα, σημαντικό ρόλο στην θετική έκβαση της υπόθεσης έπαιξε και το γεγονός πως τόσο ο Κούτσιας όσο και το περιβάλλον του πείστηκαν από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ πως ο Δικέφαλος ποντάρει πολλά στον ποδοσφαιριστή και τον υπολογίζει για την πρώτη ομάδα, από την φετινή κιόλας σεζόν.

Σε ότι αφορά τα οικονομικά δεδομένα της συμφωνίας, όπως ήταν φυσικό ο Κούτσιας εξασφάλισε μεγαλύτερες ετήσιες απολαβές σε σχέση με αυτές που προέβλεπε το προηγούμενο συμβόλαιό του. Επίσης, παρότι υπήρχε προσανατολισμός για ρήτρα 4εκατ ευρώ, ο ΠΑΟΚ κατάφερε να μη μπει τελικά και να έχει τον απόλυτο έλεγχο της περίπτωσής του.

Διαβάστε ακόμη...