Έτσι θα παίξει η Μπεσίκτας κόντρα στον ΠΑΟΚ (pic)

Από sfina.gr : Στην τελική ευθεία για το πολύ σημαντικό παιχνίδι της Τρίτης στην Τούμπα, έχουν μπει ο ΠΑΟΚ και η Μπεσίκτας, με την αποστολή των Τούρκων να έρχεται το πρωί της Δευτέρας στην Θεσσαλονίκη.
Πηγή: sfina.gr
Έτσι θα παίξει η Μπεσίκτας κόντρα στον ΠΑΟΚ (pic)

Και αν για την ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα τα δεδομένα για την ενδεκάδα είναι συγκεκριμένα και παίζουν ελάχιστες θέσεις, το μεγάλο ερωτηματικό είναι η Μπεσίκτας που θα έρθει να παίξει με τον ΠΑΟΚ χωρίς φιλικό παιχνίδι.

Η ομάδα του Σεργκέν Γιαλτσίν έχει αρκετά νέα πρόσωπα, αφού σε σχέση με πέρσι αποχώρησαν αρκετοί σημαντικοί ποδοσφαιριστές, ωστόσο ο Τούρκος προπονητής είναι προετοιμασμένος για την ενδεκάδα που θα παρατάξει το βράδυ της Τρίτης στην Τούμπα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της τουρκικής ομάδας ο Γιαλτσίν θα συνεχίσει με το 4-2-3-1 που τελείωσε την προηγούμενη σεζόν και θα έχει πέντε νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο 19χρονος Ερσίν Ντεστάνογλου, ενώ η αμυντική τετράδα θα αποτελείται από τους Ντόουγκλας (δεξί μπακ), Φαμπρίς Ενσακαλά (αριστερό μπακ) και Ντομαγκόι Βίντα με Γουέλιντον (κεντρικοί αμυντικοί).


Τα δυο αμυντικά χαφ της Μπεσίκτας εκτός απροόπτου θα είναι ο “παλιός” Ατίμπα Χάτσινσον που εδώ και τρία χρόνια είναι ο αρχηγός της ομάδας, έχοντας δίπλα του τον Μπερνάρντ Μενσά που ήρθε πριν από λίγες μέρες ως δανεικός από την Καϊσερίσπορ.

Η μεσοεπιθετική τριάδα των Τούρκων όπως όλα δείχνουν θα αποτελείται από τους Ζερεμέιν Λενς (δεξιά), Ζορζ Κέβιν Ενκουντού (αριστερά) και τον Άντεμ Λιάιτς (επιτελικός μέσος).

Σε ότι αφορά την κορυφή της επίθεσης, δεν θα γίνει κίνηση για την απόκτηση φορ μετά το “ναυάγιο” στην μεταγραφή του Παπίς Σισέ και έτσι φαβορί για να ξεκινήσει στην ενδεκάδα απέναντι στον ΠΑΟΚ είναι ο Κάιλ Λαρίν. Ο Καναδός σέντερ φορ κατά την διάρκεια του καλοκαιριού γράφτηκε ότι απασχολεί τον Δικέφαλο…

Δείτε την πιθανή ενδεκάδα της Μπεσίκτας κόντρα στον ΠΑΟΚ και σε γράφημα :

Διαβάστε ακόμη...