«Έχω αποκτήσει ταυτότητα, ιδανικό να βρίσκομαι στον ΠΑΟΚ»

Από paok24.com: Ο Νώντας Παπαντωνίου είναι σίγουρος για τον εαυτό του
Πηγή: paok24.com
«Έχω αποκτήσει ταυτότητα, ιδανικό να βρίσκομαι στον ΠΑΟΚ»

Ο έμπειρος γκαρντ του ΠΑΟΚ, αναφέρθηκε με δηλώσεις του στη νέα χρονιά που ξεκινάει, για τη δεύτερη θητεία του στην ομάδα, που είναι πολύ διαφορετική από την πρώτη, αλλά και για τον εαυτό του.

Για τη νέα σεζόν και αυτά που θέλει να ζήσει με τον ΠΑΟΚ, είπε:
«Η ομάδα έδειξε από νωρίς ότι έχει εξαιρετικό προγραμματισμό, ο στόχος θα φανεί όταν βρεθούμε όλοι μαζί, φέτος είναι μια δύσκολη χρόνια που δεν ξέρουμε τι θα συμβεί με τον κορονοιό. Εμείς θα πηγαίνουμε βήμα βήμα, ώστε να δέσουμε σαν ομάδα και να δείξουμε καλό πρόσωπο».

Για την παρουσία του στην περιφέρεια, ως ο μόνος Έλληνας εκεί:
«Έχω συνηθίσει καθώς δεν υπάρχουν πολλοί Έλληνες γκαρντ, έχω συνηθίσει να επιβιώνω όμως, ακόμα και πέρσι στη Λάρισα,φέτος έχω δίπλα μου τον Βαγγέλη που είναι η σημαία της ομάδας, και τον Κακλαμανακη που έχει δείξει τις ικανότητες του. Το ίδιο και οι ξένοι, όπως ο Λοβ και ο Γκρίφιν που είναι έμπειροι παίκτες».

Για το πως βλέπει ο ίδιος τη διαφορετική, δεύτερη θητεία του που ξεκινάει στον ΠΑΟΚ:
«Προσπαθώ να δείξω εκτός από την άμυνα και το επιθετικό μου ταλέντο, φέτος θα προσπαθήσω να συνδυάσω και τα δύο».

Για τη σημασία που έχει για τον ίδιο η υπογραφή ενός διετούς συμβολαίου:
«Στην πρώτη μου θητεία ήξερα ότι ήρθα για τον τραυματισμό του Γκος, ήθελα να μείνω από τότε αλλά μου δόθηκε η ευκαιρία να πάρω ηγετικό ρόλο στον Πανιώνιο και πήγα. Φέτος τα πράγματα είναι διαφορετικά, έρχομαι από δύο πολύ καλές χρονιές έχοντας ταυτότητα, και θέλω να κάτσω πολλά χρόνια εδώ. Το ιδανικό είναι να βρίσκομαι σε μια μεγάλη ομάδα σαν τον ΠΑΟΚ, επιστρέφοντας στην Ευρώπη και να ξανακάνουμε τον ΠΑΟΚ αυτό που του αξίζει και εκεί που πρέπει να βρίσκεται. Μακαρι να καταφέρουμε να ψαλιδίσουμε τη διαφορά με τις άλλες ομάδες και να φέρουμε χαρές στον κόσμο μας».

Για τις νέες συνθήκες λόγω της πανδημίας:
«Έχουμε πάρει μια κατεύθυνση ως ομάδα. Είναι ιδιαίτερη χρόνια και πρέπει να θυσιάσουμε κάποια πράματα για την ομάδα. Προσωπικά, μπαίνοντας στο γήπεδο δεν το σκέφτομαι, αλλά πρέπει να είμαστε έξω από αυτό υπεύθυνοι για αυτό. Όλα είναι θέμα συνήθειας. Όλους μας ανησυχεί, ειδικά μετά τα τελευταία γεγονότα που σταμάτησε το πρωτάθλημα, πρέπει όμως να μην το έχουμε έντονα στο μυαλό μας γιατί θα μας επηρεάσει αρνητικά. Δεν αγχώνομαι, ειδικά από την στιγμή που τα τεστ ήταν αρνητικά, περιμένουμε και τους τελευταίους παίκτες ώστε να ξεκινήσουμε πλήρεις την προετοιμασία μας».

Διαβάστε ακόμη...