Αυστηρά μέτρα στην Τούμπα λόγω κορωνοϊού

Από thessports.gr: Την Τρίτη (25/8) ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί στο γήπεδο της Τούμπας την Μπεσίκτας στο πλαίσιο του 2ου προκριματικού γύρου του UEFA Champions League.
Πηγή: thessports.gr
Αυστηρά μέτρα στην Τούμπα λόγω κορωνοϊού

Το παιχνίδι θα είναι νοκ-άουτ (χωρίς επαναληπτικό) με την UEFA να παίρνει αυτή την απόφαση, ώστε να είναι συμβατά τα χρονικά περιθώρια.

Όπως είναι γνωστό, η UEFA είναι ιδιαίτερα αυστηρή όταν πρόκειται να διεξαχθεί αγώνας του Champions League πόσο μάλλον τώρα που υπάρχει ο κίνδυνος του κορωνοϊού.

Στο παιχνίδι με την Μπεσίκτας θα ισχύσουν νέοι κανόνες για τους δημοσιογράφους που θα βρίσκονται στον αγωνιστικό χώρο, αλλά και τους φωτογράφους.

Συγκεκριμένα, η UEFA χωρίζει τα γήπεδα σε ζώνες σύμφωνα με το πρωτόκολλο για τον Covid-19.

Η περίμετρος του αγωνιστικού χώρου είναι η ζώνη 2. Όποιος μπει στο γήπεδο με διαπίστευση για τη ζώνη 2 (φωτογράφοι, δημοσιογράφοι της τηλεόρασης, παραγωγή μετάδοσης κτλ.) υποχρεούται να προσκομίσει αρνητικό τεστ Covid-19 που θα έχει πραγματοποιηθεί 72 ώρες πριν την είσοδό στην εγκατάσταση.

Αυτό σημαίνει πως το Σάββατο (22/8) οι φωτογράφοι θα πρέπει να πάνε για τεστ, ώστε να είναι γνωστά τα αποτελέσματα την Δευτέρα (24/8) και να τους επιτραπεί η είσοδος στο γήπεδο. Αλλιώς ακόμα και με διαπίστευση δεν θα τους επιτραπεί η είσοδος.

Αυτό δεν ισχύει για τους δημοσιογράφους που θα βρεθούν στα δημοσιογραφικά θεωρεία, οι οποίοι θα χρειαστούν μόνο την διαπίστευση του αγώνα, για να μπουν στο γήπεδο της Τούμπας.

Διαβάστε ακόμη...