Όταν η Έβερτον ήθελε τον Βρύζα! (1997)

Από aspromavresistories.blogspot.com: Σαν σήμερα στις 14/8/1997, στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ δέχθηκαν μέσω fax επίσημη πρόταση από την Έβερτον, για την απόκτηση για λογαριασμό του αγγλικού συλλόγου, του Ζήση Βρύζα...
Πηγή: aspromavresistories.blogspot.com
Όταν η Έβερτον ήθελε τον Βρύζα! (1997)

Η πρόταση ήταν συγκεκριμένη και γινόταν λόγος για ένα ποσό της τάξης των 3.000.000 δολαρίων, περίπου δηλαδή 900.000.000 δρχ!

Λίγα λεπτά μετά την αποστολή του fax, ο προπονητής της Έβερτον, Χάουαρντ Κένταλ (δεν είναι πια στη ζωή από τον Οκτώβρη του 2015), επικοινώνησε με τον τότε αντιπρόεδρο της ΠΑΕ, Κώστα Ορφανό, επιβεβαιώνοντας το περιεχόμενο του fax, καθώς ο παίκτης αποτελούσε δική του επιλογή!

Τον γνώριζε πολύ καλά από την εποχή που ο Κένταλ υπήρξε προπονητής της Ξάνθης (1994-1995)!

Εκείνη την Παρασκευή, ο έκπληκτος Ορφανός, προσπάθησε να κερδίσει χρόνο, όμως ο Κένταλ του έβαλε τα πολύ δύσκολα, καθώς ήθελε ο Βρύζας να ταξιδέψει το Σάββατο (15/8) στο Λίβερπουλ και να έχει προηγηθεί προσυμφωνία ανάμεσα στις δύο ομάδες!

"Πρέπει να συζητήσουμε το θέμα με τον πρόεδρο και τον Άγγελο Αναστασιάδη, γιατί όσο συμφέρουσα και αν είναι η πρόταση δε θα διαλύσουμε την ομάδα", φέρεται να είπε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ σε συνεργάτες του!

Η υπόθεση τελικά δεν προχώρησε και ο Βρύζας παρέμεινε στον Δικέφαλο μέχρι το 2000, επανήλθε στην ομάδα την περίοδο την περίοδο 2007-2008 και κρέμασε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια στην Τούμπα...

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...