«Μπορεί να σταθεί στον ΠΑΟΚ ο Μιχαηλίδης»

Από inpaok.com: Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης φιλοξενήθηκε ο προπονητής, Γιάννης Αναστασίου, που μίλησε για την παρουσία του Γιάννη Μιχαηλίδη στον ΠΑΟΚ, αλλά και την αναμέτρηση του Δικεφάλου με την Μπεσίκτας.
Πηγή: inpaok.com
«Μπορεί να σταθεί στον ΠΑΟΚ ο Μιχαηλίδης»

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τον Γιάννη Μιχαηλίδη του ΠΑΟΚ: «Έχει πολύ καλά στοιχεία. Έβγαλε θράσος, τον βοήθησαν οι συγκυρίες αλλά η φετινή σεζόν θα είναι η πιο σημαντική. Να δείξει χαρακτήρα, πίστη και να τον εμπιστευτεί το προπονητικό επιτελείο. Δεν θα μου έκανε εντύπωση αν έπαιζε και φέτος βασικός στον ΠΑΟΚ. Το ίδιο και ο Τζόλης αλλά και άλλα παιδιά του ΠΑΟΚ. Το σημαντικό είναι να έχουν ευκαιρίες, να παίξουν και να αποκτήσουν μεταπωλητική αξία».

Για την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Μπεσίκτας: «Θα πρέπει να δώσει βαρύτητα στο τακτικό κομμάτι γιατί δεν μπορεί να αλλάξει πολλά. Σε αυτές τις μέρες μπορεί να δουλέψει περισσότερο στην τακτική για να περάσει ο προπονητής αυτά που θέλει. Καμία ομάδα δεν μπορεί να είναι έτοιμη σε αυτήν την περίοδο. Αν έρθει μία μεταγραφή θα είναι πολύ δύσκολο να χρησιμοποιηθεί τώρα. Χρειάζεται χρόνος αλλά έχει να κάνει με τον παίκτη και το τι βλέπει ο προπονητής. Σε αυτά τα ματς το ζητούμενο είναι να παρουσιαστείς εσύ έτοιμος, να μην ασχοληθείς με τον αντίπαλο. Οι Τούρκοι πάντα έδιναν λεφτά στο τέλος του καλοκαιριού γιατί και οι παίκτες βλέπουν τη χώρα σαν μία δεύτερη επιλογή».

Η Ελλάδα υποχώρησε στη 18η θέση της UEFA. Τι σημαίνει αυτό; Ο Γιάννης Αναστασίου είπε για τις ελληνικές ομάδες: «Θα έχει ενδιαφέρον η επόμενη σεζόν αφού μόνο τέσσερις ομάδες θα βγουν στην Ευρώπη. Μπορεί να υπάρξει και κάποια έκπληξη, μπορεί να είναι ο ΟΦΗ ή ο Ατρόμητος. Θα είναι ένα ανταγωνιστικό Πρωτάθλημα και αυτό θα του κάνει καλό. Οι πορείς των ελληνικών ομάδων τα τελευταία χρόνια δεν ήταν αυτές που θέλαμε, κάτι που έγινε και με την Εθνική μετά το Μουντιάλ της Βραζιλίας».

Ο έμπειρος κόουτς έκανε ένα σχόλιο και για το Champions League: «Νομίζω ότι από το γκρουπ των ομάδων Μπαρτσελόνα, Μπάγερν και Σίτι θα βγει η πρωταθλήτρια. Η Λιόν δύσκολα θα προχωρήσει. Η Λειψία έχει άγνοια κινδύνου και δεν μπορεί να αποκλειστεί εύκολα. Έχει ποδοσφαιρικό θράσος και ένα στιλ που το υποστηρίζει μέχρι θανάτου. Η Ατλέτικο με συγκεκριμένο στιλ με τον Σιμεόνε, ίσως της χρωστάει. Πιστεύω Σίτι-Ατλέτικο μπορεί να είναι το ζευγάρι του τελικού».

Διαβάστε ακόμη...