Μετράει αντίστροφα για ΠΑΟΚ ο Μήτρου-Λονγκ (pic)

Από paok24.com : Με ανάρτηση του στο twitter o Ελάιτζα Μήτρου-Λονγκ έδειξε την ανυπομονησία του να έρθει στην Ελλάδα και στον ΠΑΟΚ που έχει συμφωνήσει για τα επόμενα τρία χρόνια.
Πηγή: paok24.com
Μετράει αντίστροφα για ΠΑΟΚ ο Μήτρου-Λονγκ (pic)

Ήταν από τις πρώτες μεταγραφικές κινήσεις του ΠΑΟΚ φετινού ΠΑΟΚ. Ο νεαρός γκαρντ από τον Καναδά με ελληνικές ρίζες Ελάιτζα Μήτρου-Λονγκ θα είναι μέλος του ΠΑΟΚ, μιας και έχει υπογράψει 3ετες συμβόλαιο με την ομάδα και έτσι αναμένεται το επόμενο διάστημα να έρθει στη Θεσσαλονίκη για να ενσωματωθεί με την ομάδα του ΠΑΟΚ στην προσπάθεια να ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Basket League.

O Mήτρου-Λονγκ ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter "Count down", με μία ελληνική σημαία, θέλοντας να δείξει ότι περιμένει την στιγμή που θα έρθει στην Ελλάδα για το νέο κύκλο της καριέρας του.

Ο Ελληνοκαναδός γκαρντ θα είναι σίγουρα από τους παίκτες που θα έρθουν πρώτοι για τον ΠΑΟΚ, αλλά σίγουρα η έλευση του θα καθυστερήσει λόγω και των προβλημάτων που υπάρχουν στην εποχή του κορωνοϊού και ειδικότερα όσον αφορά σε πτήσεις από τις ΗΠΑ και τον Καναδά προς την Ευρώπη.

Δείτε ΕΔΩ

Διαβάστε ακόμη...