ΠΑΟΚ: Αυτή είναι η Μπεσίκτας!

Από sdna.gr:Ο ΠΑΟΚ θα κοντραριστεί σε νοκ άουτ αγώνα με την Μπεσίκτας στο πλαίσιο του δεύτερου προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ και το SDNA αναλύει το προφίλ της τουρκικής ομάδας.
Πηγή: sdna.gr
ΠΑΟΚ: Αυτή είναι η Μπεσίκτας!

Την Μπεσίκτας έφερε η κλήρωση στο... δρόμο του ΠΑΟΚ για τον δεύτερο προκριματικό γύρο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Πως... τσέκαρε το εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ

Η Μπεσίκτας τερμάτισε φέτος στην 3η θέση του τουρκικού πρωταθλήματος, σημειώνοντας τέσσερις σερί νίκες στο φινάλε. Ωστόσο για να βρεθεί στο Τσάμπιονς Λιγκ, χρειάστηκε να τιμωρηθεί η Τραμπζονσπόρ από την UEFA, με αποτέλεσμα να πάρει το εισιτήριο για τα... αστέρια.

Στον πάγκο των Μαύρων Αετών ο Σεργκέν Γιαλτσίν

Επέστρεψε στην Μπεσίκτας στις 29 Ιανουαρίου και αντικατέστησε τον Αμπντουλάχ Αβτσί. Παράλληλα, κατά το παρελθόν, την είχε οδηγήσει ως τα προημιτελικά του Κυπέλλου UEFA το 2003. Την φετινή σεζόν όταν και ανέλαβε τα ηνία του συλλόγου, η Μπεσίκτας ήταν τότε μόλις έβδομη και μετά από 19 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα.

Οι παίκτες που ξεχωρίζουν και οι αποδεσμεύσεις που έγιναν

Μπορεί το τουρκικό πρωτάθλημα να τελείωσε πρόσφατα, ωστόσο η Μπεσίκτας αναμένεται να παρουσιαστεί με αρκετές αλλαγές στο νοκ άουτ αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Και αυτό διότι αποχώρησαν ως ελεύθεροι οι Ερκίν – Γκιονούλ αλλά και ο επιθετικός Μπουράκ Γιλμάζ. Παράλληλα, ολοκληρώθηκε ο δανεισμός των Αμπντουλαΐ Ντιαμπί, Μοχάμεντ Ελνενί και Κέβιν – Πρινς Μπόατενγκ.

Ωστόσο, παραμένουν παίκτες στο ρόστερ της που ξεχωρίζουν. Για παράδειγμα, ο μεσοεπιθετικός Άντεμ Λιάγιτς, ο κεντρικός μέσος Όγκουζαν Όζιακουπ και φυσικά ο κεντρικός αμυντικός Ντομαγκόι Βίντα.

Οι επαφές της με μεταγραφικούς στόχους

Οι άνθρωποι της Μπεσίκτας με φόντο τους ευρωπαϊκούς αγώνες, «τρέχουν» για να κλείσουν τα κενά στο ρόστερ και ήδη στα ΜΜΕ της Τουρκίας καταγράφονται αρκετές περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που εξετάζονται από τον συγκεκριμένο σύλλογο. Συγκεκριμένα όπως αναφέρουν, η Μπεσίκτας βρίσκεται μια... ανάσα από τον αριστερό μπακ Φαμπρίς Ενσακαλά (σ.σ. ο συγκεκριμένος είναι ελεύθερος) αλλά και στον Ουέλιντον της Αλάνιασπορ. Όσον αφορά τους παίκτες από το... πάνω ράφι, τα ΜΜΕ της Τουρκίας στέκονται στις περιπτώσεις των Πούκι – Μπαλοτέλι και του Τσούμπα Άκπομ. Όσον αφορά τον τελευταίο, μέσα από το SDNA είχαμε σημειώσει πως ο Δικέφαλος είχε απορρίψει την πρόταση που είχε καταθέσει η Μπεσίκτας.

Διαβάστε ακόμη...