«Στο στόχαστρο ΠΑΟΚ και Αλαβές ο Εντουάρντο»

Aπό sdna.gr: Σε μεταγραφικό σενάριο εμπλέκει τον ΠΑΟΚ και την Αλαβές η πορτογαλική εφημερίδα «Ο Jogo», αφού αποκαλύπτει ενδιαφέρον του Δικεφάλου και των Ισπανών για τον 25χρονο μέσο της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Εντουάρντο Ενρίκε.
Πηγή: sdna.gr
«Στο στόχαστρο ΠΑΟΚ και Αλαβές ο Εντουάρντο»

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι Πορτογάλοι, ο 25χρονο μέσος που αγωνίζεται ως αμυντικό χαφ, βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο του ΠΑΟΚ και της Αλαβές, που ενδιαφέρονται για την απόκτησή του με την μορφή του δανεισμού.

Ο Εντουάρντο Ενρίκε αποκτήθηκε από την Σπόρτινγκ το περασμένο καλοκαίρι, με τον σύλλογο της Λισαβόνας να δαπανά το ποσό των τριών εκατομμυρίων ευρώ για να αποκτήσει τα δικαιώματά του από την Ιντερνασιονάλ.

Ο Βραζιλιάνος χαφ την σεζόν που ολοκληρώθηκε, κατέγραψε 22 συμμετοχές με την φανέλα της Σπόρτινγκ, όμως βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου από την πορτογαλική ομάδα, δεδομένης της πληθώρας επιλογών που έχουν οι ιθύνοντες του συλλόγου της Λισαβόνας στην θέση του αμυντικού μέσου.

Έτσι οι ιθύνοντες της Σπόρτινγκ είναι διαθέσιμοι να ακούσουν προτάσεις για τον Εντουάρντο Ενρίκε, συζητώντας και το ενδεχόμενο δανεισμού του 25χρονου ποδοσφαιριστή, με τους Πορτογάλους να βάζουν στο... παιχνίδι τον ΠΑΟΚ και την Αλαβές.

Διαβάστε ακόμη...