Σβαμπ: «Έψαχνα μία νέα πρόκληση και ο ΠΑΟΚ μου την προσέφερε»

Από sdna.gr: Ο Στέφαν Σβαμπ παραμένει στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος για τα αυστριακά ΜΜΕ, με τον 29χρονο μέσο του ΠΑΟΚ να μιλάει σε ιστοσελίδα της πατρίδας του για την μεταγραφή του στον Δικέφαλο.
Πηγή: sdna.gr
Σβαμπ: «Έψαχνα μία νέα πρόκληση και ο ΠΑΟΚ μου την προσέφερε»

 

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής σημείωσε ότι έψαχνε μια νέα πρόκληση στην καριέρα του και ο ΠΑΟΚ του την προσέφερε στο 100%, ο Σβαμπ αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο να αντιμετωπίσει την Ραπίντ Βιέννης, στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League, σημειώνοντας ότι θα ήταν μια ξεχωριστή εμπειρία.

Ο Στέφαν Σβαμπ, δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στον κορωνοϊό, τονίζοντας ότι τα νούμερα είναι αρκετά χαμηλά στην Ελλάδα σε σχέση με άλλες χώρος, σημειώνοντα ότι ο κόσμος είναι πειθαρχημένος.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Αυστριακός χαφ του ΠΑΟΚ:

Για το ενδεχόμενο να αντιμετωπίσει την Ραπίντ ως αντίπαλος: «Φυσικά και θα ήταν κάτι το ξεχωριστό να συναντήσω την πρώην ομάδα μου στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν».

Για την επιλογή του να πάρει μεταγραφή στον ΠΑΟΚ: «Έψαχνα μία νέα πρόκληση και ο ΠΑΟΚ μου την προσέφερε στο 100%. Είναι μία ομάδα η οποία αγωνίζεται για να κατακτήσει το πρωτάθλημα, συμμετέχει στα προκριματικά του Champions League. Όλα αυτά είναι μεγάλες προκλήσεις που σε βελτιώνουν σαν αθλητή και σαν άνθρωπο».

Ο Αυστριακός αναφέρθηκε και στον τρόπο με τον οποίο η Ελλάδα αντιμετωπίζει τον κορωνοϊό: «Τα νούμερα στην Ελλάδα είναι αρκετά χαμηλά σε σχέση με άλλες χώρες. Ο κόσμος είναι πειθαρχημένος και στα αεροδρόμια όλες οι διαδικασίες κυλούν απόλυτα επαγγελματικά».

Διαβάστε ακόμη...