Παραμένει ο Σπύρος Φιλίππου στον πάγκο του Δικεφάλου

Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα ποδοσφαίρου γυναικών του Συλλόγου μας, ανακοινώνουν την συνέχιση της παρουσίας του Σπύρου Φιλίππου, και την επόμενη αγωνιστική περίοδο, 2020-21.
Πηγή: acpaok.gr
Παραμένει ο Σπύρος Φιλίππου στον πάγκο του Δικεφάλου

Ο 43χρονος δραμινός προπονητής θα κάτσει στον πάγκο του Δικεφάλου για δεύτερη διαδοχική χρονία.

Μετά την συμφωνία ανανέωσης του, ο Σπύρος Φιλίππου δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Εύχομαι να δικαιώσω την εμπιστοσύνη της Διοίκησης στο πρόσωπο μου για δεύτερη συνεχόμενη φορά. Προσωπικά, νιώθω πως δεν έχω ολοκληρώσει το έργο μου στο χώρο του ποδοσφαίρου των Γυναικών. Επιθυμία μου είναι να καταφέρουμε όλοι μαζί κάποια στιγμή η Ελληνίδα αθλήτρια να αποκτήσει τη θέση που της αξίζει στο ποδοσφαιρικό στερέωμα της χώρας. Τα παραπάνω, σε συνδυασμό με το ιδιαίτερο δέσιμο μου με την ομάδα μου, έπαιξαν καταλυτικό ρόλο στην απόφαση μου να παραμείνω στην καθοδήγηση του ΠΑΟΚ.

Έχουμε μπροστά μας μια πολύ δύσκολη χρόνια για όλον τον αθλητικό κόσμο. Από την μια η πολύμηνη διακοπή και από την άλλη η αβεβαιότητα που υπάρχει. Ευελπιστώ να εξελιχθεί η σεζόν χωρίς απρόοπτα για να μπορέσουμε να εκπληρώσουμε τους στόχους του Συλλόγου μας. Βρισκόμαστε εδώ όλοι ενωμένοι - παράγοντες, τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιρίστριες - και θα τιμήσουμε το έμβλημα που εκπροσωπούμε. Θα δουλέψουμε με νοοτροπία νικητή, με συνείδηση επαγγελματία, με πειθαρχία και φιλοδοξία έχοντας μοναδικό στόχο το συμφέρον του Συλλόγου.

1- Ο Λ Ο Ι 2- Μ Α Ζ Ι 4- Π Α Ο Κ!».

Διαβάστε ακόμη...