Σε φουλ ρυθμούς Κρέσπο - Ζαμπά, στο γήπεδο ο Αουγκούστο

Από sdna.gr: Η περσινή σεζόν ολοκληρώθηκε με πολλές απουσίες για τον ΠΑΟΚ και αναμενόμενα το ενδιαφέρον της καλοκαιρινής προετοιμασίας στρέφεται στις πιθανές επιστροφές, με τους Κρέσπο - Ζαμπά σε φουλ ρυθμούς.
Πηγή: sdna.gr
Σε φουλ ρυθμούς Κρέσπο - Ζαμπά, στο γήπεδο ο Αουγκούστο

Αμφότεροι ταλαιπωρήθηκαν αρκετά κατά τη διάρκεια της περσινής σεζόν, ολοκληρώνοντας το πρωτάθλημα στα... πιτς. Τόσο χθες όσο και σήμερα, Κρέσπο και Ζαμπά συμμετέχουν κανονικά σε ρυθμούς προπονήσεων, με τον Ισπανό να αποτελεί σταθερά στην τριάδα των στόπερ που έχει επιλέξει να ακολουθήσει ο Φερέιρα. Σε φουλ ρυθμούς και ο Λέο Ζαμπά, βγάζοντας κανονικά το πρόγραμμα, όντας ιδιαίτερα ορεξάτος.

Το ζητούμενο και για τους δύο είναι να καλύψουν το χαμένο έδαφος καθώς αποτελούν κομβικές μονάδες για τον Αμπέλ Φερέιρα και η απουσία τους σε διάρκεια μηνών «κόστισε» αρκετά στον ΠΑΟΚ. Το οικογενειακό διπλό ολοκληρώθηκε με την παρουσία των δύο, με τον Ισπανό να ακολουθεί τρέξιμο για αποφόρτιση ενώ το μενού είχε τελειώματα για τον Βραζιλιάνο.

Στο γήπεδο κατά τη διάρκεια της προπόνησης εμφανίστηκαν και οι Πέλκας - Ίνγκασον, οι οποίοι -μέχρι στιγμής- δεν έχουν ενσωματωθεί καθόλου με την υπόλοιπη ομάδα ενώ για πρώτη φορά στο αθλητικό κέντρο του Πηλίου εμφανίστηκε και ο Αουγκούστο για τρέξιμο...

Διαβάστε ακόμη...