Η προτροπή του Κρέσιτς σε Σβαμπ (pic)

Από sdna.gr: Ο Στέφαν Σβαμπ απευθύνθηκε στον Ντάριο Κρέσιτς και ο Κροάτης τον προέτρεψε να υπογράψει χωρίς δεύτερη σκέψη συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ.
Πηγή: sdna.gr
Η προτροπή του Κρέσιτς σε Σβαμπ (pic)

Από τη στιγμή που ο ΠΑΟΚ επισημοποίησε το ενδιαφέρον του για τον Στέφαν Σβαμπ, ο Αυστριακός φρόντισε να συλλέξει άμεσα πληροφορίες τόσο για το κλαμπ όσο και τη Θεσσαλονίκη. Όπως αποκάλυψε, μάλιστα, στη συνέντευξή του στο PAOK TV, μέσω ενός καλού του φίλου απευθύνθηκε στον Ντάριο Κρέσιτς που αγωνίστηκε στο παρελθόν με την «ασπρόμαυρη» φανέλα.

Ο Κροάτης του είπε τα καλύτερα τόσο για την ομάδα όσο και για τον κόσμο, προτρέποντάς τον να δεχθεί χωρίς δεύτερη σκέψη την πρόταση του ΠΑΟΚ, κάτι που επιβεβαίωσε και ο Σβαμπ: «Μίλησα με αρκετούς ανθρώπους και με τον Ντάριο Κρέσιτς, παλιό τερματοφύλακα της ομάδας που γνωρίζω μέσω ενός καλού μου φίλου. Συζητήσαμε πολύ για το κλαμπ αλλά και με άλλους ανθρώπους και η γνώμη όλων ήταν θετική. Όλοι μου είπαν να αποδεχθώ την πρόκληση, ότι πρέπει να το κάνω και ότι θα το απολαύσω και θα περάσω καλά εδώ».

Ο Κρέσιτς ήταν από τους πρώτους που έσπευσαν να του ευχηθούν λίγο μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας με τον ΠΑΟΚ, όπως μπορείτε να δείτε και παρακάτω:

Διαβάστε ακόμη...