Μαθήματα του CAS στους ανίδεους της ΕΕΑ

Από paok24.com: Το CAS εξέθεσε και πάλι την ΕΕΑ και τα μέλη της για την κορυφαία επιπολαιότητα που διέπραξαν, αν δεν ήταν εσκεμμένο αυτό που έκαναν την ημέρα του αγώνα ΠΑΟΚ-Βόλος
Πηγή: paok24.com
Μαθήματα του CAS στους ανίδεους της ΕΕΑ

Χθες ήταν 31 Ιουλίου και το CAS έβγαλε την απόφασή του για την Τράπζονσπορ. Μία πάρα πολύ σημαντική απόφαση για την συγκεκριμένη Τουρκική ομάδα, μια και από αυτή εξαρτώταν το ευρωπαϊκό της μέλλον στις διοργανώσεις της UEFA με ότι αυτό συνεπάγεται και σε οικονομικό επίπεδο.

Το CAS λοιπόν περίμενε ΠΡΩΤΑ να τελειώσει η Τραπζονσπόρ τις υποχρεώσεις της μέσα στο γήπεδο και αμέσως μετά να βγάλει την κρίσιμη γι' αυτούς απόφαση, έτσι ώστε να μην επηρεαστούν αγωνιστικά. Θυμίζουμε ότι οι Τούρκοι τελείωσαν το πρωτάθλημά τους την περασμένη Κυριακή, ενώ προχθές Τετάρτη διεξάγονταν ο τελικός κυπέλλου Τράπζονσπορ-Αλάνιασπορ. Αμέσως μετά την Πέμπτη και μέσα στα πλαίσια χρόνου που έπρεπε βγήκε και η κρίσιμη απόφαση.

Ένα ακόμη μάθημα σωστής λειτουργίας σε αντίθεση με την ελληνική ΕΕΑ, μέλος της οποίας δήλωνε για την απόφαση του ΠΑΟΚ που βγήκε ακριβώς την ώρα διεξαγωγής του αγώνα ΠΑΟΚ-Βόλος: «Μα εγώ δεν ξέρω τι ώρα παίζει ο ΠΑΟΚ...».

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...