Αυτός είναι ο Άγκανιτς (videos)

Από inpaok.com : Όπως σας ενημερώσαμε νωρίτερα ο ΠΑΟΚ βρίσκεται κοντά σε μια ακόμα σημαντική μεταγραφή, αφού βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τον 26χρονο κεντρικό Άντρι Άγκανιτς.
Πηγή: inpaok.com
Αυτός είναι ο Άγκανιτς (videos)

Ο Εσθονός αγωνιζόταν μέχρι πέρσι στη βέλγικη Νολίκο Μασέικ, με την φανέλα της οποίας κατέκτησε τη σεζόν 2018- 19 το εγχώριο πρωτάθλημα, αλλά και δυο φορές το Σούπερ Καπ.

Ο Άγκανιτς γεννήθηκε στις επτά Σεπτεμβρίου το 1993 και ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα από την ομάδα της χώρας του, Σέλβερ Ταλίν, με τη φανέλα της οποίας κατάφερε να κατακτήσει δύο φορές το εγχώριο πρωτάθλημα και Κύπελλο(2011/12, 2012/13) πριν ξεκινήσει την… περιπέτεια του στο εξωτερικό.

Τη σεζόν 2013-14 μετακόμισε στη Γερμανία και την Μπουλ, στην οποία και παρέμεινε για μια σεζόν πριν μεταπηδήσει στην ιταλική Καστέλο.

Από το 2018 μέχρι και σήμερα φορούσε τη φανέλα της Νολίκο Μασέικ, ενώ τα τελευταία χρόνια είναι σταθερό μέλος της Εθνικής Εσθονίας, έχοντας κατακτήσει μαζί της δύο φορές το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα (2016, 2018), αλλά και το χάλκινο μετάλλιο στο Challenger Cup του 2018.

Δείτε τον Άγκανιτς εν δράσει:

Διαβάστε ακόμη...