Ο ΠΑΟΚ εμπνέει υγεία (videos)

Κατόπιν της εντός έδρας επικράτησης επί της ΑΕΚ με 3-2 στην Τούμπα που σήμανε την τελευταία του αγωνιστική υποχρέωση πριν την περίοδο της διακοπής ελέω Πάσχα, άπαντες εντός ΠΑΟΚ εμφανίζονται ακόμη πιο δεμένοι ενόψει της «τριπλέτας» αγώνων με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, Άρη και αυτό βγαίνει προς τα… έξω.
Πηγή: forzaonline.gr
Ο ΠΑΟΚ εμπνέει υγεία (videos)
Photo Credits: @forzaonline.gr

 Εξαιρετικό κλίμα στους «ασπρόμαυρους», εμπνέοντας υγεία στα αποδυτήρια κάτι που αντανακλάται και μέσα από τα στιγμιότυπα που αναρτά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ως ένα δείγμα των σχέσεων που έχουν δημιουργηθεί στα αποδυτήρια τη φετινή αγωνιστική περίοδο και συνιστούν σημαντική παράμετρο στα πεπραγμένα του κλαμπ.

Σε μία εβδομάδα αποφόρτισης για τον ΠΑΟΚ που βρισκόταν υπό καθεστώς ειδικής διαχείρισης κατόπιν προσαρμοσμένου προγράμματος από τον Ράζβαν Λουτσέσκου και τους άμεσους συνεργάτες του λόγω εορτών, οι ποδοσφαιριστές φαίνεται να είναι μία «γροθιά» στην τελική ευθεία, απολαμβάνοντας το τελευταίο διήμερο ρεπό που δόθηκε. Από τα πειράγματα μεταξύ τους, τις σχέσεις που έχουν αναπτυχθεί στα αποδυτήρια, την αγκαλιά του Τάισον με τον Παντελή Κωνσταντινίδη και την οικειότητα του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού με Αντελίνο Βιεϊρίνια και όχι μόνο, το slay σε Γιάννη Κωνσταντέλια, τα προσωνύμια σε Στέφανο Τζίμα που… γυρνάει πλέον στο «φονιάς» και Μάρκος Αντόνιο που χαρακτηρίζεται εν πολλοίς τυχερός στα προπονητικά «διπλά» έως και τα γκάζια του Ράζβαν Λουτσέσκου στο γκρουπ του.

Μία «καλοκουρδισμένη» μηχανή υπό τις οδηγίες του Ρουμάνου τεχνικού, ο οποίος κάθε άλλο παρά ικανοποιείται από επιδόσεις που δεν αγγίζουν το αναμενόμενο στις προπονήσεις, επαναλαμβάνοντας διαρκώς το τρίπτυχο των εννοιών που συγκροτούν την ποδοσφαιρική του διδαχή. «Balance, Mentality, Confidence» σε… υπενθύμιση προς το αγωνιστικό του τμήμα στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Νέας Μεσήμβριας, δίνοντας ρεσιτάλ οδηγιών όπως συνέλαβε ο «φακός» του PAOK TV στις προπονήσεις που πραγματοποιήθηκαν τη Μεγάλη Εβδομάδα. Αν μία ενέργεια ή συνεργασία δεν του αρέσει; Μοιράζει απλόχερα οδηγίες μέχρι να ικανοποιηθεί, ζητώντας από τους ποδοσφαιριστές του να πρεσάρουν συνεχώς τον αντίπαλο, ώστε να κερδίσουν όσο πιο πολλές μπάλες μπορούν.

Με τις τελευταίες ανάσες να ολοκληρώνονται, ο ΠΑΟΚ πλέον «ανοίγει» τον κύκλο προετοιμασίας του ενόψει της εξ αναβολής 5ης αγωνιστικής των Play Off της Super League, δίνοντας εκ νέου «ραντεβού» στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας τη Δευτέρα (06.05), προσανατολίζοντας την προσοχή του στην κατάσταση του Ζόαν Σάστρε που συνιστά το μοναδικό ερωτηματικό. Το μόνο σίγουρο πως άπαντες εμφανίζονται σαν… ένα, game by game.

Διαβάστε ακόμη...