Στην Χαλκιδική με το Νέτο ο Ζαμπά (pic)

Από paok24.com: Το κλείσιμο των συνόρων προς την Βραζιλία, κράτησε στην ελληνική επικράτεια και στην Ευρώπη όλους τους Βραζιλιάνους παίκτες, όπως και τον Λέο Ζαμπά.
Πηγή: paok24.com
Στην Χαλκιδική με το Νέτο ο Ζαμπά (pic)


Μετά το τέλος των υποχρεώσεων του ΠΑΟΚ στις προπονήσεις, ο φετινός άτυχος του Δικεφάλου Λέο Ζαμπά ξεκίνησε τις καλοκαιρινές του διακοπές με σκοπό να επιστρέψει και πάλι στην δράση μετά την πρώτη συγκέντρωση της ομάδας στις 30 Ιουλίου στη Θεσσαλονίκη. Έτσι μετά από λίγες ημέρες στην Μαρμπέγια στην Ισπανία, ο Λέο Ζαμπά έκανε πράξη το γνωστό ρητό, "σαν την Χαλκιδική, δεν έχει".

Έτσι με παρέα τον άλλοτε παίκτη του Άρη και της Βέροιας, Ντάρσι Νέτο, οι δύο Βραζιλιάνοι συνέχισαν τις διακοπές τους στο δεύτερο πόδι της Χαλκιδικής, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που ανέβασε στο instagram ο ίδιος ο παίκτης του ΠΑΟΚ. Πλέον όλοι οι παίκτες του Δικεφάλου που έχουν συμβόλαιο και για τη νέα σεζόν από τις 30 Ιουλίου θα είναι και πάλι στο γήπεδο με την έναρξη της καλοκαιρινής προετοιμασίας εν όψει των πρώτων ευρωπαϊκών αγώνων στις 25 ή 25 Αυγούστου.

 

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...