Αντίστροφη μέτρηση για την απόφαση

Από sdna.gr: Κατατέθηκαν στην Επιτροπή Δεοντολογίας τα υπομνήματα από τους κατηγορούμενους στην υπόθεση της «Συμμορίας» ανάμεσα στους οποίους ο Βαγγέλης Μαρινάκης και ο Ολυμπιακός. Απόφαση μέχρι το τέλος του μήνα;
Πηγή: sdna.gr
Αντίστροφη μέτρηση για την απόφαση

Στις 16.00 το μεσημέρι της Τρίτης 21/7 έληξε η προθεσμία που είχε δώσει η Επιτροπή Δεοντολογίας στα 15 φυσικά πρόσωπα, μεταξύ των οποίων και ο Βαγγέλης Μαρινάκης καθώς επίσης στον Ολυμπιακό και τον Ατρόμητο, όλοι τους κατηγορούμενοι στην υπόθεση της «Συμμορίας» (και) σε πειθαρχικό επίπεδο.

Τα υπομνήματα κατατέθηκαν και άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για την απόφαση στην πολύκροτη υπόθεση του ποδοσφαίρου στα πειθαρχικά όργανα ξεκίνησε, την ώρα που η ποινική δίκη έχει... κατεβάσει ρολά μέχρι την 1η Σεπτέμβρη λόγω καλοκαιριού.

Το πιο πιθανό είναι η απόφαση να έχει εκδοθεί μέχρι το τέλος του μήνα ή τις αρχές του Αυγούστου ενώ να σημειωθεί ότι θα συνοδεύεται και από πολυσέλιδο σκεπτικό, όχι απλώς το διατακτικό με την ανακοίνωση των ποινών.

Η Επιτροπή Δεοντολογίας λοιπόν, θα κληθεί να αποφασίσει αν θα κάνει δεκτή την εισήγηση του μέλους της Επιτροπής, Παναγιώτας Σπανού, περί υποβιβασμού του Ολυμπιακού και του Ατρόμητου για το μεταξύ τους παιχνίδι το 2015 και για τιμωρία 15 φυσικών προσώπων, ανάμεσα στους οποίους και ο ιδιοκτήτης της ομάδας του Πειραιά Βαγγέλης Μαρινάκης για τον οποίο η Πρωτοδίκης έχει εισηγηθεί τον ισόβιο αποκλεισμό του από το ποδόσφαιρο.

Διαβάστε ακόμη...