«Πληγή» στα Play Off η Τούμπα!

Ολοκληρώθηκαν οι υποχρεώσεις του ΠΑΟΚ για την σεζόν 2019/20, με το 0-0 κόντρα στον Άρη στο γήπεδο της Τούμπας.
Πηγή: inpaok.com
«Πληγή» στα Play Off η Τούμπα!

Μπορεί ο Δικέφαλος να είναι αυτός που πήρε το «εισιτήριο» για τον 2ο προκριματικό γύρο του UEFA Champions League, όμως σε όλο τον οργανισμό η αλήθεια είναι πως έμεινε μια… πικρία.

Και αυτό διότι αν εξαιρέσει κανείς τα δύο παιχνίδια στο ΟΑΚΑ που ήταν καλύτερος και το παιχνίδι στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» ο ΠΑΟΚ δεν απέδωσε τα αναμενόμενα.

Ειδικά, αν προσέξει κάποιος τα πέντε παιχνίδια που έδωσε η ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα στην Τούμπα θα διαπιστώσει πως από τους 15 διαθέσιμους βαθμούς κατέκτησε μόλις τους… πέντε!

Συγκεκριμένα, κατάφερε να κερδίσει μόνο τον ΟΦΗ με 3-1, έφερε δύο «λευκές» ισοπαλίες με Παναθηναϊκό και Άρη και γνώρισε άλλες δύο ήττες από τον Ολυμπιακό με 0-1 και από την ΑΕΚ με 0-2.

Το χειρότερο μάλιστα είναι πως ο ΠΑΟΚ κατάφερε να σκοράρει στην έδρα του, μόνο στο παιχνίδι που κέρδισε, δηλαδή στο 3-1 με τον ΟΦΗ, μένοντας στο… μηδέν στα άλλα τέσσερα ματς.

Απ’ ότι φαίνεται ο Δικέφαλος, εκτός από την εικόνα του στον αγωνιστικό χώρο ενόψει της νέας σεζόν, θα πρέπει να κάνει και πάλι… κάστρο το γήπεδο της Τούμπας.

Διαβάστε ακόμη...